Op vakantie met uw kleintje

Op vakantie met uw dreumes, peuter of kleuter? Kom gezellig met uw kleintje spetteren in het peuterbad, dansen in de de minidisco of dieren voeren bij de kinderboerderij. Geniet samen van de natuur en de rust. Op onze parken kunt u heerlijk bijkomen en de tijd nemen om te genieten van elkaar.

Volop vertier!

Op de parken is genoeg te beleven voor het hele gezin! Kom gezellig spelen in de speeltuin of geef de dieren uit de dierenweide eten. De kids vermaken zich in het indoorspeelparadijs en klimmen en klauteren erop los en ontmoeten andere kindjes. Het indoorspeelparadijs doet ieder kinderhart sneller kloppen.
Ontdek de faciliteiten

Samen spetteren

Neem tijdens uw vakantie een verfrissende duik. Zwemmen is leuk voor jong en oud. Wilt u lekker spetteren in het water samen met de kleine? Dat kan, op bijna ieder park vindt u een zwembad met een speciaal peuterbad. Hier kunnen de kleintjes ook lekker spelen en genieten van het water.
Alles over waterpret

Speciale kinderaccommodaties

In de kinderaccommodaties ontbreekt het u en uw kinderen aan niets. Alles voor de kleine is aanwezig, waardoor u heel wat spullen thuis kunt laten. Dat bespaart u veel tijd bij het in- en uitpakken. Echt een uitkomst! Uiteraard zijn alle kinderaccommodaties rookvrij en kindveilig.
Bekijk alle kinderaccommodaties

Ontmoet Bollo

Bollo wil u en uw kinderen graag ontmoeten! Bollo houdt enorm van knuffelen en gezelligheid, de allergrootste vriend van alle kinderen. Kom tijdens uw verblijf ook gezellig naar Bollo's Leesactiviteit. Hier worden de kleintjes voorgelezen uit een extra groot Bollo boek met vijf leuke Bollo verhalen. U vindt Bollo op vrijwel alle parken van Landal GreenParks.
Meer over Bollo

Onbezorgd genieten

In bijna alle accommodaties is standaard een kinderbed en een kinderstoel aanwezig of is het mogelijk deze, op aanvraag, bij te boeken (€ 11,70 kinderbed; extra kinderstoel € 4,95). Maak uw verblijf nog comfortabeler en boek er ook meteen een box voor € 4,95 bij. U kunt dit in het boekingsproces toevoegen.

Meer lezen

Lees meer tips over het op vakantie gaan met uw peuter of kleuter.