Geniet van een onbezorgde vakantie in Nederland

In Nederland zijn al onze parken en campings open. Door de versoepelingen is er weer veel mogelijk op onze parken! De  zwembaden, sauna's, parkshop, fietsverhuur, bowlingbanen en de take-away zijn geopend. En de kids kunnen weer losgaan in onze indoor-speelparadijzen.
Ook bieden we gepaste Fun & Entertainment-activiteiten aan. Daarnaast zijn onze restaurants weer open en kun je ervoor kiezen om buiten of binnen iets te drinken of eten. Uiteraard houden we met al onze activiteiten rekening met de maatregelen vanuit het RIVM.  Geniet van je vakantie!

Geef elkaar de ruimte en zorg voor 1.5 meter afstand van elkaar. 

We zorgen voor contactloos handelen en hebben waar nodig plexiglas geplaatst. Dat is voor jouw veiligheid én die van onze medewerkers.

Zorg voor een goede hygiëne. Was vaak je handen en hoest en nies in je elleboog.

Veelgestelde vragen

We hebben de vragen rondom corona verzameld en hier zo goed mogelijk antwoord opgegeven. Vind hier informatie over de recreatie-voucher, het (om)boeken van jouw verblijf en informatie over de parken.
Veelgestelde vragen

Reisadviezen

Voor de meest actuele informatie verwijzen we je graag naar de landelijke overheidswebsite. Daar vind je het geldende reisadvies voor jouw land van bestemming. Boek zorgeloos een verblijf en kijk uit naar een welverdiende vakantie.

Meer informatie