Geniet van een onbezorgde vakantie

In Nederland zijn al onze parken en campings geopend. We hebben goed nieuws: je kunt weer zwemmen in onze zwembaden! Tot en met 24 januari 2022 zijn meerdere faciliteiten op onze parken gesloten. De parkshops blijven wel open. Daarnaast kun je fietsen huren en buiten minigolfen. Eten kun je afhalen of laten bezorgen: uit eten in je eigen bungalow. Geniet van elkaar, de natuur én het buiten zijn. 
Ben je op vakantie geweest naar het buitenland? Doe dan de quarantaine reischeck, voordat je weer terugreist naar Nederland.

Richtlijnen op onze vakantieparken

Zwemmen

Klaar om te zwemmen? Onze zwembaden en subtropische zwemparadijzen zijn geopend voor bungalowgasten. Vergeet niet vooraf te reserveren, dat kan via de Landal-app of via de receptie op het park. Om gebruik te maken van het zwembad heb je de Corona check-app/ QR-code + een geldig ID-bewijs nodig. Dit geldt voor iedereen boven de 18 jaar*. Veel plezier! 
*Op onze parken Het Vennenbos en De Lommerbergen bevindt het zwembad zich in de plaza. Voor de plaza heb je vanaf 13 jaar een Corona check-app/ QR-code + geldig ID-bewijs nodig.

Eten & drinken in je bungalow

Helaas moeten we de deuren van onze restaurants tot 24 januari nog even dicht houden. Wel kun je eten laten bezorgen of ophalen. Zo geniet je in je eigen bungalow van al het lekkers uit onze parkkeuken. Bekijk in de Landal- app wat je kunt bestellen op het park waar jij verblijft. Eet smakelijk! Vergeet bij het afhalen je mondkapje niet te dragen zodra je naar binnen gaat.

Faciliteiten & Activiteiten

Onze supermarkten en andere winkels zijn open, hier geldt de mondkapjesplicht en 1.5 meter afstand. Daarnaast zijn ook zwembaden weer open, beautybehandelingen weer mogelijk. Buiten kun je gebruikmaken van de minigolfbanen en de fietsverhuur. Andere faciliteiten op onze parken zijn tot en met 24 januari 2022 gesloten, waaronder de sauna’s, bowlingbanen, horecagelegenheden en indoor speelparadijzen.

In- en uitchecken

Kun je ook niet wachten tot je vakantie? Vanaf 16.00 uur kun je inchecken en open je de deur van je geboekte vakantiehuisje. Het ontspannen kan beginnen! Geef voor vertrek je aankomsttijd aan in Mijn-Landal of de Landal-app. En vul ook alvast de gegevens in van je reisgenoten, zo kun je sneller inchecken. Op de dag van vertrek kun je tot 10.30 uur de sleutels van je bungalow weer inleveren. Houd er rekening mee dat het bij de receptie verplicht is om een mondkapje te dragen.

Vragen over corona

Vind hier informatie over het (om)boeken van jouw verblijf en informatie over de parken.
Veelgestelde vragen

Reisadviezen

Op de landelijke overheidswebsites vind je het geldende reisadvies voor jouw land van bestemming. Boek zorgeloos een verblijf en kijk uit naar een welverdiende vakantie.

Meer informatie
Ontdek Nederland op zijn mooist!
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum