Onze maatregelen voor een onbezorgde vakantie in Nederland

In Nederland zijn al onze parken en campings open. Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn de receptie, parkshop, fietsverhuur, take-away en ook zwembaden weer geheel of gedeeltelijk geopend. Ook bieden we gepaste Fun & Entertainment activiteiten aan. Het vertrouwde Landal gevoel! We informeren u op deze pagina graag over de genomen maatregelen op onze Nederlandse parken.

Daarnaast vindt u op onze FAQ pagina direct antwoorden op alle veel gestelde vragen. Op de website Nederland Wereldwijd leest u het recente reisadvies per land van bestemming dat geldt voor Nederlanders. Op diplomatie.belgium.be vindt u de laatste reisadviezen per land van bestemming, geldig voor Belgen. We staan klaar om u een onvergetelijke vakantie te bieden en wensen u alvast veel plezier. 
Wij nemen gepaste maatregelen om u een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal uw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur!

  • We vragen u overal op het park afstand te houden van elkaar, ook bij bijvoorbeeld speeltuinen en sportveldjes
  • We helpen u om afstand te houden middels bordjes en markeringen
  • We zorgen voor contactloos handelen en hebben waar nodig plexiglas afscheidingen geplaatst voor uw veiligheid en die van onze medewerkers
  • We bieden pick-up points aan waar u eten, drinken, ijsjes en ook knutselpakketten kunt afhalen
  • We verzoeken u om al het lekkers in en om uw bungalow te nuttigen
  • Betalingen op het park kunt u alleen voldoen per pin.
  • Boodschappen doen of iets ophalen bij een pick-up point? Kom alleen, geniet samen!

Reisrestricties

U wilt vanuit België naar een van de Landal vakantieparken in de Nederlandse provincie Noord-Holland of Zuid-Holland reizen:
Voor de Nederlandse provincies Noord-Holland en Zuid-Holland is door de Belgische overheid een reiswaarschuwing afgegeven (code rood). Dat betekent dat u vanuit België niet naar de parken in deze provincies kunt afreizen tot 1 november 2020. Heeft u al een boeking gemaakt? Deze kunt u omboeken naar een ander park in een ander land of u kunt een voucher aanvragen.

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht