Geniet van een onbezorgde vakantie in Nederland

In Nederland zijn al onze parken en campings open. We informeren je graag hoe jouw verblijf eruit ziet. De parkshop, fietsverhuur en de take-away zijn geopend, we houden hierbij rekening met de richtlijnen vanuit het RIVM. Ook bieden we gepaste Fun & Entertainment activiteiten aan. Daarnaast zijn de terrassen weer open en op verschillende parken de buitenzwembaden. Bekijk of dit ook geldt voor het park waar jij naar toe gaat in de app.  

Onder voorbehoud gaan per 19 mei ook de binnenzwembaden weer open en ben je langer welkom op onze terrassen: de tijden worden dan verruimd naar 06.00 - 20.00 uur. Op 17 mei weten we dit zeker. Laten we samen hopen dat deze versoepelingen doorgaan! 

We vragen je overal op het park gepaste afstand te houden van elkaar. We herinneren je graag hier aan met bordjes en markeringen.

We zorgen voor contactloos handelen en hebben waar nodig plexiglas geplaatst. Dat is voor jouw veiligheid én die van onze medewerkers.

In de publieke binnenruimtes van al onze Nederlandse parken is het dragen van een mondkapje verplicht. 

Veelgestelde vragen

We hebben de vragen rondom corona verzameld en hier zo goed mogelijk antwoord opgegeven. Vind hier informatie over de recreatie-voucher, het (om)boeken van jouw verblijf en informatie over de parken.
Veelgestelde vragen

Reisadviezen

Voor de meest actuele informatie verwijzen we je graag naar de landelijke overheidswebsite. Daar vind je het geldende reisadvies voor jouw land van bestemming. Boek zorgeloos een verblijf en kijk uit naar een welverdiende vakantie.

Meer informatie