Onze maatregelen voor een onbezorgde vakantie in Oostenrijk

De Oostenrijkse vakantieparken zijn geopend en we heten u van harte welkom voor uw vakantie over de grens! In overeenstemming met de huidige richtlijnen van het Oostenrijks ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en zorg en de Oostenrijkse consumentenbescherming zijn er hygiënemaatregelen geïmplementeerd voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Zo geldt in Oostenrijk dat iedereen minstens 1m afstand van elkaar houdt.

Op deze pagina informeren we u graag over de genomen maatregelen. Daarnaast vindt u op onze FAQ-pagina antwoord op de veel gestelde vragen. Op de website Nederland Wereldwijd leest u het recente reisadvies per land van bestemming dat geldt voor Nederlanders. Op diplomatie.belgium.be vindt u de laatste reisadviezen per land van bestemming, geldig voor Belgen. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te verwelkomen voor een onvergetelijke vakantie midden in de natuur!

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht