Oostenrijkse vakantieparken gesloten: t/m 26 maart 2021

In verband met strenge maatregelen in Oostenrijk zijn onze Oostenrijkse vakantieparken helaas gesloten van 3 november 2020 t/m 26 maart 2021. De hoogste prioriteit is de gezondheid van onze gasten en medewerkers. We volgen de ontwikkelen van de federale overheid op de voet en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen op een van onze vakantieparken.
  • Gesloten parken in Oostenrijk: Landal Brandnertal, Landal Rehrenberg, Landal Katschberg, Landal Hochmontafon, Landal Bad Kleinkirchheim, Landal Resort Maria Alm en Landal Chalet Matin
  • Periode: van 3 november 2020 t/m 26 maart 2021.
  • Heeft u een verblijf gepland in Oostenrijk na 26 maart 2021? Houd er dan rekening mee dat u zich moet inschrijven, voordat u Oostenrijk bezoekt.
  • Houd deze website in de gaten voor de actuele informatie over reizen naar Oostenrijk.
  • Al een verblijf geboekt? U kunt kosteloos omboeken naar een andere periode of een ander vakantiepark
  • U vindt meer informatie over alle boekingsvoorwaarden op landal.nl/zorgeloos-boeken

Let op: voor aankomsten op of na 26 maart 2021 moet u zich vooraf online inschrijven voor uw toegang tot Oostenrijk. 

Veelgestelde vragen

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u ten alle tijden van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite waar u het geldende reisadvies kunt vinden voor uw land van bestemming.

Meer informatie