#ontdeklandal

Thuiswerken bij Landal

Midden in de natuur
Zoek & boek

Thuiswerken bij Landal

Wordt het een midweek midden in het bos in Drenthe, op de prachtige heide van de Veluwe of in de duinen aan de kust met het strand op loopafstand? Nederland heeft mooie natuur waar je niet alleen in de vakantie van geniet, maar ook tijdens een werkweek energie op doet! Jouw accommodatie is van alle gemakken voorzien voor een fijn verblijf. Een andere omgeving doet wonderen in tijden van thuiswerken. Meld je aan op het (gratis) wifi netwerk en beleef jouw werkweek vanuit een Landal vakantiepark midden in de natuur.  
    • Inspirerende omgeving
    • Rust & ruimte om je te concentreren
    • Unieke pauzewandeling
    • Gratis wifi in jouw accommodatie

Energie op doen

Tijdens een weekje thuiswerken bij Landal geniet je van uitzicht op de natuur vanuit de woonkeuken. Dit biedt een ander perspectief dan jouw werkplek thuis. De lunchwandeling of fietstocht in de omgeving geeft nieuwe energie. Na een dag werken bent je op een vakantiebestemming met volop rust & ruimte.
Boek jouw verblijf

Van alle gemakken voorzien

Ontbijtservice

Je bestelt op bijna al onze vakantieparken eenvoudig een ontbijtje. Dat maakt jouw verblijf nog een beetje meer zorgeloos. Wij zorgen voor een goede start van de dag zodat je aan de slag kunt.

Borrelbox

Een digitale domibo of vrijmibo? Tijdens jouw werkweek op Landal Aelderholt, Coldenhove, Heideheuvel, Hoog Vaals, Landgoed ’t Loo, Port Greve, Rabbit Hill en Sluftervallei is het mogelijk om een borrelbox te bestellen.

Thuis uit eten

Geen tijd om zelf te koken na een drukke werkdag? Dat begrijpen we! Maak gebruik van de afhaal- en bezorgmogelijkheden van onze restaurants en geniet van de lekkernijen uit de parkkeukens.

Zakelijk: boek een verblijf voor jouw werknemers

Als bedrijf een verblijf boeken voor jouw werknemer(s)? Dat kan! Via Landal Business Line bieden we jou een zakelijk verblijf aan (inclusief BTW-factuur) op een van onze vakantieparken in Nederland. Jouw werknemers profiteren van een midweek midden in de natuur. Thuiswerken krijgt zo een compleet nieuwe dimensie.
Landal Business Line

Veilig verblijf

Op al onze vakantieparken hebben wij maatregelen genomen voor een veilig verblijf. We houden 1,5m afstand van elkaar, zorgen voor contactloos in- en uitchecken en bieden pick-up points voor eten, drinken en activiteiten. Bekijk hier hoe jouw verblijf eruit ziet.
Boek jouw verblijf
Thuiswerken bij Landal
Boek jouw verblijf