#ontdeklandal

Thuiswerken bij Landal

Midden in de natuur
Ontdek onze parken

Thuiswerken bij Landal

Wordt het een midweek midden in het bos in Drenthe, op de prachtige heide van de Veluwe of in de duinen aan de kust met het strand op loopafstand? Nederland heeft mooie natuur waar u niet alleen in de vakantie van geniet, maar ook tijdens een werkweek energie op doet! Uw accommodatie is van alle gemakken voorzien voor een fijn verblijf. Een andere omgeving doet wonderen in tijden van thuiswerken. Meld u aan op het (gratis) wifi netwerk en beleef uw werkweek vanuit een Landal vakantiepark midden in de natuur.  
    • Inspirerende omgeving
    • Rust & ruimte om u te concentreren
    • Unieke pauzewandeling
    • Gratis wifi in uw accommodatie

Energie op doen

Tijdens een weekje thuiswerken bij Landal geniet u van uitzicht op de natuur vanuit de woonkeuken. Dit biedt een ander perspectief dan uw werkplek thuis. De lunchwandeling of fietstocht in de omgeving geeft nieuwe energie. Na een dag werken bent u op een vakantiebestemming met volop rust & ruimte.
Boek uw verblijf

Van alle gemakken voorzien

Ontbijtservice

U bestelt op bijna al onze vakantieparken eenvoudig een ontbijtje. Dat maakt uw verblijf nog een beetje meer zorgeloos. Wij zorgen voor een goede start van de dag zodat u aan de slag kunt.

Borrelbox

Een digitale domibo of vrijmibo? Tijdens uw werkweek op Landal Aelderholt, Coldenhove, Heideheuvel, Hoog Vaals, Landgoed ’t Loo, Port Greve, Rabbit Hill en Sluftervallei is het mogelijk om een borrelbox te bestellen.

Thuis uit eten

Geen tijd om zelf te koken na een drukke werkdag? Dat begrijpen we! Maak gebruik van de afhaal- en bezorgmogelijkheden van onze restaurants en geniet van de lekkernijen uit de parkkeukens.

Zakelijk: boek een verblijf voor uw werknemers

Als bedrijf een verblijf boeken voor uw werknemer(s)? Dat kan! Via Landal Business Line bieden we u een zakelijk verblijf aan (inclusief BTW-factuur) op een van onze vakantieparken in Nederland. Uw werknemers profiteren van een midweek midden in de natuur. Thuiswerken krijgt zo een compleet nieuwe dimensie.
Landal Business Line

Veilig verblijf

Op al onze vakantieparken hebben wij maatregelen genomen voor een veilig verblijf. We houden 1,5m afstand van elkaar, zorgen voor contactloos in- en uitchecken en bieden pick-up points voor eten, drinken en activiteiten. Bekijk hier hoe uw verblijf eruit ziet.
Boek uw verblijf
Thuiswerken bij Landal
Boek uw verblijf