• Meer foto's
  • Video

Nieuw: strandhuisjes in Julianadorp

Let op: Dit bericht is niet meer actueel sinds 01 juli 2011

Landal Beach Resort Ooghduyne introduceerde dit voorjaar 25 strandhuisjes in Julianadorp aan Zee, Noord-Holland. U kunt tot 30 september genieten van deze woningen - de grootste strandhuisjes in Nederland - aan de voet van de duinen.

De strandhuisjes

Omdat de strandhuisjes in een natuurgebied staan, is er gekozen voor gedekte kleuren, die zoveel mogelijk wegvallen in het landschap. Door de grote ramen hebben gasten ook binnen een prachtig uitzicht op de Noordzeekust. De woningen zijn onder andere voorzien van een designkeuken met magnetron en inductieplaat, badkamer met douche, woonkamer met een comfortabele (slaap-)bank en flatscreen televisie met ingebouwde DVD-speler. Op het hardhouten terras staan grote luie bearchairs, strandstoelen en loungebedden.

All weather faciliteiten

Gasten kunnen gebruik maken van de all-weather faciliteiten van het nabij gelegen Landal Beach Resort Ooghduyne met een groot overdekt zwembad, sauna, overdekte speelplaats voor kinderen en buitenspeeltuin, bowling, midgetgolf, tennisbaan en de Sandz Brasserie. Kortom, er zijn er veel mogelijkheden voor elke weersituatie.

Een met de natuur

“Strandhuisjes zijn helemaal in en mateloos populair. Dit is echt helemaal Landal en we zijn er van overtuigd dat binnen enkele weken het hele seizoen is volgeboekt. Op het strand leven en logeren, genieten van zonsondergangen en het geluid van de branding. Nergens ben je meer een met de natuur”, aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur van Landal GreenParks.
 
Meer informatie en/of direct reserveren >>

Uitsluitend weekverblijven mogelijk in de Nederlandse, Belgische en Duitse vakantieperiodes.

 
Deel via:
Print