Ervaar het vakantiegevoel aan de kust

Het strand heeft iets unieks. Het vakantiegevoel dat je ervan krijgt, het gevoel van vrijheid, de rust die je er kunt vinden. Lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling met de hond of zonnen met het geluid van de golven als je muziek. Ren de zee in en vier vakantie! Vanuit jouw bungalow kun je de zee al ruiken. Geniet van de ondergaande zon tijdens een romantisch diner in een strandtent. De kust doet iets met ons.

Ontdek onze vakantieparken aan de kust

Van alle gemakken voorzien

Een complete keuken waarin jij alles vindt om een lekkere maaltijd op tafel te zetten, in onze accommodaties vind je het allemaal. Of je nu met zijn tweetjes of het hele gezin eropuit gaat. En heb je geen zin om te koken? Dan heb je genoeg keuze uit alle strandpaviljoens. Dat is pas genieten!

Voor de durfals en sportievelingen

De kust: dé perfecte locatie voor een dagje watersport. Ga surfen, suppen, brandingkajakakken of kitesurfen. Waar ben je voor in? Kinderen kunnen zeilles nemen of kunnen zich vermaken met een wakeboard in de branding. Vlakbij je strandhuis kun je alles huren wat je nodig hebt. Wel lekker actief maar liever geen watersport? Geniet van een lange strandwandeling of ga de duinen in. Genoeg te doen!

Neem de hond mee

Hoe heerlijk is het om jouw hond mee te laten genieten van het strand? Balletje mee, lekker zwemmen in de zee en rollen in het zand. Samen stoeien en ’s avonds een fijne avondwandeling maken. Maak samen mooie herinneringen! In sommige accommodaties van bijvoorbeeld Landal Port Greve en Landal Beach Resort Ooghduyne is je hond van harte welkom. Ben je juist op zoek naar een huisdiervrije accommodatie? Ook dat is mogelijk. Geef je voorkeur aan bij je boeking.