Tips en adviezen

Komt u toch in een vervelende situatie terecht, dan is het wel zo fijn als u weet wat u moet doen. Deze tips en adviezen helpen u om snel en adequaat te handelen. Zo weet u zeker dat eventuele problemen efficiënt worden opgelost. Niet alleen achteraf door uw verzekering, maar ook op het moment zelf.
Verzekering afgesloten in 2019Verzekering afgesloten in 2018

Reisverzekering

De kans dat er zich tijdens uw vakantie een calamiteit voordoet is altijd aanwezig. Daarom is een passende reisverzekering belangrijk. In samenwerking met Europ Assistance biedt Landal GreenParks u een voordelige reisverzekering aan. Zo bent u tegen de juiste risico's verzekerd voor een zeer scherp tarief. U kunt deze eenvoudig online afsluiten tijdens uw reservering.

De voordelen op een rijtje

  • Afgestemd op uw type vakantie 
  • U betaalt niet per persoon, maar per wooneenheid 
  • De dekking geldt niet alleen voor de gebruikelijke weekend-, midweek- of weekverblijven, maar indien uw bestemming meer dan 500 km van uw vaste woning ligt, voor de hele reisperiode (één dag voor en één dag na de geboekte periode) 
  • Snelle en accurate hulp en klantenservice

Premiekosten
Weekend of midweek: € 28 per accommodatie
Week: € 32,50 per accommodatie

Verzekering afsluiten

Bij de reservering van uw verblijf kunt u aangeven dat u een reisverzekering wilt afsluiten. De reserveringsbevestiging is tevens uw bewijs van verzekering. De dekking van de verzekering begint zodra de premie is betaald. Bekijk voor meer informatie de verzekeringsvoorwaarden en het dekkingsoverzicht

Heeft u een reisverzekering afgesloten in 2018? Bekijk hier de verzekeringsvoorwaarden en het dekkingsoverzicht van de Europeesche. 

Schade claimen

Neem direct contact op met Europ Assistance: Tip: Hoe vollediger u de schade omschrijft en bewijzen versterkt, des te sneller kan een schade worden afgewikkeld.
Heeft u een reisverzekering afgesloten in 2018?

Ziekte of ongeval in het buitenland

Wat moet u doen in geval van ziekte of ongeval in het buitenland?
Neem altijd binnen 48 uur contact op met Europ Assistance. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u de volgende gegevens bij de hand te hebben:
  • Uw naam
  • Uw polisnummer
  • De exacte plaats waar u zich bevindt
  • Het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent
  • Eventueel de gegevens van uw huisarts en de personen die geïnformeerd moeten worden


Een noodgeval?
Bel telefoonnummer +31-(0)707 00 71 01
Of mail naar claimslandal@roleurop.com
Van waar ook ter wereld 24/7 bereikbaar