Reisverzekering

De kans dat er zich tijdens uw vakantie een calamiteit voordoet is altijd aanwezig. Daarom is een passende reisverzekering belangrijk. In samenwerking met Europeesche verzekeringen biedt Landal GreenParks u een voordelige reisverzekering aan. Zo bent u tegen de juiste risico's verzekerd voor een zeer scherp tarief. U kunt deze eenvoudig online afsluiten tijdens uw reservering.

De voordelen op een rijtje

  • Afgestemd op uw type vakantie 
  • U betaalt niet per persoon, maar per wooneenheid 
  • De verzekering biedt een uitgebreide wintersportdekking 
  • De dekking geldt niet alleen voor de gebruikelijke weekend-, midweek- of weekverblijven, maar indien uw bestemming meer dan 500 km van uw vaste woning ligt, voor de hele reisperiode (één dag voor en één dag na de geboekte periode) 
  • Snelle en accurate hulp en klantenservice

Premiekosten
Weekend of midweek: € 26,50 per accommodatie
Week: € 29,50 per accommodatie

Rekenvoorbeeld premie reisverzekering
Voor een wintersportvakantie die één week duurt, betaalt u gemiddeld voor een gezin (twee volwassenen en twee kinderen ouder dan vijf jaar) € 120,50 aan premie. De premie van Landal GreenParks is slechts € 29,50. Zeer voordelig, met een brede dekking!

Verzekering afsluiten

Bij de reservering van uw verblijf kunt u aangeven dat u een reisverzekering wilt afsluiten. De reserveringsbevestiging is tevens uw bewijs van verzekering. De dekking van de verzekering begint zodra de premie is betaald. Bekijk voor meer informatie de verzekeringsvoorwaarden en het dekkingsoverzicht.

Schade claimen

  • Vul een schadeaangifteformulier in en onderteken dit
  • Stuur het schadeformulier zo spoedig mogelijk op naar de Europeesche
  • Voeg originele nota's, garantiebewijzen, verklaringen en andere bewijzen bij

Direct schade melden

Tip: Hoe vollediger u de schade omschrijft en bewijzen versterkt, des te sneller kan een schade worden afgewikkeld. Raadpleeg de algemene voorwaarden voor details.

Alle schadeformulieren op een rijtje

Tips en adviezen

Komt u toch in een vervelende situatie terecht, dan is het wel zo fijn als u weet wat u moet doen. Deze tips en adviezen helpen u om snel en adequaat te handelen. Zo weet u zeker dat eventuele problemen efficiënt worden opgelost. Niet alleen achteraf door uw verzekering, maar ook op het moment zelf.
Lees alle tips en adviezen