Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal GreenParks proberen wij het u altijd zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Ook bij het maken van een boeking. Daarom bieden wij u een prettige betaalprocedure, mogelijkheid tot annuleren binnen 14 dagen en gratis omboeken.
    • Gratis annuleren binnen 14 dagen
    • Gratis omboeken
    • Later betalen
    • In termijnen betalen

Flexibel omboeken

U kunt uw boeking bij Landal GreenParks wijzigen wanneer u het wilt. Weet u al naar welke periode u uw verblijf wil omboeken? Neem dan contact op met ons Contact Center. Weet u nog niet naar welke periode of naar welk park u uw boeking wilt wijzigen? Dan bieden wij u een voucher aan ter waarde van de reissom die u reeds heeft betaald. De recreatie-voucher kunt u op een later moment gebruiken als een online betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.

Later betalen

Heeft u al een keuze kunnen maken? Boek vervolgens gemakkelijk en snel. U hoeft namelijk niet direct te betalen, maar binnen 14 dagen. Dit geldt voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met aankomst binnen 14 dagen. Dan vragen wij u direct te betalen.

In termijnen betalen

Boekt u een verblijf voor over 8 weken of wellicht later, dan hoeft u niet direct het gehele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. U betaalt 30% direct of binnen 14 dagen. Voor de overige 70% heeft u tot 8 weken voor aankomst de tijd. 

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan.

De kosten in geval van annuleren na 14 dagen na het maken van de reservering zijn tot 28 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom en bij annulering vanaf de 28e dag voor aankomst 100%. Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten.