Zorgeloos boeken bij Landal

Gratis annuleren, 100% geld terug

Binnen 14 dagen

Annuleren kan eenvoudig via jouw account. Heb je jouw verblijf 14 dagen of korter geleden geboekt en is je aankomst niet binnen 30 dagen op de dag van annulering? Dan betaal je geen annuleringskosten. Na 14 dagen zijn er wel kosten verbonden aan het annuleren. De kosten voor annuleren zijn tot 30 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom. Valt de datum van aankomst binnen de komende 30 dagen? Dan betaal je 100% van de totale reissom. We raden je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.  

Bij parksluiting

In het geval van een parksluiting (bijvoorbeeld door een lockdown), krijg je van ons je geld terug. Je ontvangt dan van ons een e-mail dat jouw geboekte verblijf bij Landal GreenParks niet door kan gaan. Het bedrag dat je al aan ons hebt betaald, ontvang je binnen 4 weken terug op je rekening.

Flexibel omboeken

Tot 28 dagen voor aankomst

Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om gratis om te boeken. Bijvoorbeeld voor het wijzigen van het park, de accommodatie of de verblijfsperiode. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaal je het verschil extra.

Wijzig je reisgezelschap tot 1 dag voor aankomst

Je medereizigers kunnen op het laatste moment niet meer mee op vakantie of je wilt om andere redenen je reisgezelschap wijzigen? Dit doe je heel eenvoudig en gratis in 'jouw account'.

Bij calamiteiten tot 1 dag voor aankomst

Tot 1 dag voor aankomst kun je omboeken naar een andere periode of bestemming.
Dit geldt bij:
  • Gesloten overdekte zwembaden (sluiting was niet bekend op het moment van reserveren)
  • Gesloten park
  • Gesloten grens
  • Negatief reisadvies (code oranje of rood)
Dit dient gecommuniceerd te worden op de website van de Nederlandse overheid of door de overheid van het land van bestemming. Goed om te weten: Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaal je het verschil extra.
Flexibel betalen
1. Later betalen
Heb je een verblijf op het oog, maar komt het niet direct uit om te betalen? Geen probleem. Boek alvast en betaal het bedrag binnen 14 dagen. Dit is mogelijk voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met een aankomst binnen 30 dagen. In dat geval vragen wij om direct te betalen.

2. In termijnen betalen
Boek je een verblijf voor over 8 weken of later, dan hoef je niet direct het gehele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. Je betaalt 30% direct of binnen 14 dagen. Voor de overige 70% heb je tot 8 weken voor aankomst de tijd.