Hebben jullie ook autovrije parken?
Op sommige parken mogen auto’s niet op het park komen vanwege het rustige karakter of spelende kinderen. Op sommige parken mogen auto’s alleen op in- en uitcheck dagen het park op. Wil je weten of jouw park autovrij is? Kijk op de parkinfo-pagina van het park dat jij hebt geboekt.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik wil maar 1 of 2 nachten verblijven, is dat mogelijk?
Je kan alleen 1 nacht verblijven bij onze parken in Denemarken. Voor de andere landen geldt dat je een boeking kunt maken voor een verblijf van vrijdag tot maandag. Dat zijn in totaal 3 nachten. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om tijdens een verblijf eerder uit te checken.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Mag in de accommodatie gerookt worden?
In de accommodaties op onze parken mag niet gerookt worden. Op het terras van jouw accommodatie, en buiten op het park mag wel gerookt worden. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat voor soort accommodaties verhuren jullie?
We hebben veel verschillende accommodaties. Denk aan luxe accommodaties met een bubbelbad of sauna, accommodaties aan de kust, waterbungalows of speciale bungalows voor honden of kinderen.
Bekijk onze soorten accommodaties Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hebben jullie parken waar tijdens oud & nieuw geen vuurwerk wordt afgestoken?
Je kunt op een park verblijven waar tijdens oud & nieuw geen vuurwerk wordt afgestoken. Handig als je bijv. een bange viervoeter hebt of als je de feestdagen rustig wilt vieren, zonder geknal. Op andere parken mag er tijdens de jaarwisseling wel vuurwerk worden afgestoken.

Let op: een vuurwerkvrij vakantiepark betekent dat we ons uiterste best doen dat er geen vuurwerk wordt afgestoken op het park. Het kan zijn dat een mede-vakantieganger dit toch doet. We handhaven hier niet op. Geluiden uit de omgeving van het vakantiepark kunnen we niet uitsluiten. Het zal dus niet helemaal stil zijn met oud & nieuw.
Bekijk onze vuurwerkvrije parken Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er parken met speciale accommodaties voor met kinderen?
Kinderaccommodaties kun je op een aantal parken vinden. Deze zijn extra kindvriendelijk/veilig ingericht en geschikt voor gezinnen met baby's, peuters en kleuters. Ze zijn voorzien van kinderspeelgoed, aankleedkussen, commode, kinder -stoel, -bed en -badje en zandbak (buiten). Daarnaast is een kinderaccommodatie extra veilig door  een traphekje en kindveilige stopcontacten. De kinderslaapkamers van de accommodaties zijn voorzien van een stapelbed en/of hoogslaper. Vaak ligt er een speeltuintje op korte afstand van de bungalows.
Bekijk onze leuke kinderbungalows Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er ook parken met accommodaties geschikt voor mindervaliden?
Op verschillende parken kun je in een accommodatie verblijven die speciaal is aangepast voor mindervaliden. Zo zijn bijvoorbeeld de badkamer, het toilet en/óf keuken aangepast. Zo kun je er zorgeloos tussenuit!
Bekijk onze accommodaties voor mindervaliden Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er ook parken met accommodaties geschikt voor astma-COPD-patienten?
Mensen met astma/COPD kunnen verblijven in een speciaal aangepaste astma/COPD-vriendelijke accommodatie, zogenaamde longvilla's. Deze accommodaties zijn voorzien van gladde vloerbedekking zoals laminaat- en tegelvloeren. Er is geen open haard aanwezig (met uitzondering van een paar parken). Daarnaast hebben we bij de keuze voor het materiaal van de gordijnen en meubels rekening gehouden met de richtlijnen vanuit het Longfonds. Er wordt uiteraard in deze accommodaties niet gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan. Daarnaast volgt ons personeel speciale instructies voor het schoonmaken van de accommodatie. Neem contact op met ons Contact Center om een longvilla te boeken.
Bekijk onze speciale longvilla's Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Bieden jullie ook zorg op maat?
Voor gasten die extra begeleiding en zorg nodig hebben, hebben we een samenwerking met Comfortzorg. Dit is een van de beste en meest ervaren organisaties op het gebied van thuiszorg op vakantieadressen. Je kunt daardoor op al onze Nederlandse parken rekenen op de zorg en hulpmiddelen die je thuis ook krijgt. De gewenste verpleging, verzorging en vraag naar hulpmiddelen wordt in telefonisch overleg met je geregeld en vastgelegd. Neem hiervoor contact op met Comfortzorg via het telefoonnummer 0900-234 12 34.
Meer informatie over Comfortzorg Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er accommodaties met een omheinde tuin?
Op diverse parken zijn er accommodaties aanwezig met een omheinde tuin of afgesloten terras. Handig voor als je met de hond weg gaat! Bekijk de details van de accommodatie om te zien of dit het geval is voor de door jou geselecteerde accommodatie
Bekijk onze accommodaties met een omheinde tuin Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik ook langer dan 2 weken op een park verblijven?
Neem voor een verblijf vanaf 2 weken contact op met het Contact Center. We helpen je graag telefonisch verder.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik op alle dagen aankomen op een park?
Voor een verblijf in Denemarken kan je op elke dag aankomen. Voor andere landen geldt dat dit in principe niet mogelijk is, en kan je dus alleen op maandag of vrijdag aankomen. Tijdens de feestdagen bieden we soms afwijkende aankomstdagen aan.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden