Wat is er aanwezig in de accommodatie?

Altijd goed om te weten wat er al aanwezig is in jouw accommodatie en wat je zelf mee moet nemen op vakantie! Log online in om je boeking te bekijken en ga naar de boekingsdetails of kijk via de Landal-app. Onder de adresgegevens kun je kiezen voor 'Bekijk de accommodatie'. Onder de plattegrond vind je een lijst met kenmerken met wat er aanwezig is. Zo weet je bijv. of je koffiepads of toch cups mee moet nemen en of er een kinderstoel aanwezig is.

Bij aankomst in de accommodatie vind je bij aankomst een pakketje met afwasmiddel/ vaatwastabletten, vaatdoek en afwasborstel. Handdoeken en theedoeken zijn niet standaard aanwezig in de accommodatie. Wil je dit bijboeken? Dat kan via 'extra's' in je boeking. In enkele grote en luxe accommodaties zijn deze wel inbegrepen. Als ze zijn inbegrepen kan je dit vinden tussen de accommodatiekenmerken. 

Voor basisproducten zoals toiletpapier, afwasmiddel en koffie ben je welkom in de park-/ minishop (indien aanwezig op het park waar je verblijft). Bekijk ook onze handige inpaklijst. Kun je zo afvinken of je aan alles hebt gedacht!
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden