Ik heb een verblijf geboekt op een park dat nu onderdeel is van Dormio Resorts & Hotels/ Summio Parcs, wat nu?
Heb je een verblijf geboekt op Landal ....? Kijk dan op deze pagina voor de veelgestelde vragen met betrekking tot de Dormio Resorts & Hotels/ Summio Parcs overname. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe geef ik door welke bedden ik wil laten opmaken?
Standaard wordt het tweepersoonsbed opgemaakt en afhankelijk van het aantal personen waarmee je komt ook de andere bedden. Heb je andere voorkeuren? Bekijk dan de indeling van de accommodatie op de pagina van het park. Geef via de onderstaande link je voorkeur door voor de opgemaakte bedden. Gebruik hiervoor het opmerkingenveld.
Geef de bedden door Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe geef ik door welke dag ik wil gourmetten?
Heb je een gourmetarrangement bijgeboekt voor tijdens je verblijf? Geef dan via onderstaande link aan ons door wanneer je hier gebruik van wilt maken, dit horen wij graag maximaal één dag van tevoren vóór 12:00 uur. Wij geven dit door aan het park waar je gaat verblijven.
Datum doorgeven Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat moet ik regelen voordat ik een park bezoek?
Geef je reisgezelschap en verwachte aankomsttijd aan ons door en betaal het eventueel openstaande bedrag. Dit alles doe je in de Landal-app, waar je ook informatie over het park vindt zoals het adres, de parkplattegrond en gegevens van je boeking. Daarnaast kun je eenvoudig contact opnemen met de receptie en zie je wat er te doen is in de omgeving. We raden je aan om de app te downloaden, voordat je vertrekt. Zo heb je alle belangrijke informatie bij de hand. Bekijk ook onze handige inpaklijst. Kun je zo afvinken of je aan alles hebt gedacht!
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik wil graag een fiets huren. Hoe doe ik dat?
Dat kun je voor veel van onze parken makkelijk regelen via de Landal-app, hier staan ook alle prijzen. Geldt dit niet voor jouw park? Neem dan contact op met de receptie van het park of regel het tijdens je verblijf. Je kunt een fiets huren voor de volgende dag en alle dagen/maanden die daarna volgen. Zo, heb je dat alvast geregeld. We verhuren o.a. stadsfietsen, elektrische fietsen en bakfietsen. Het aanbod kan per park verschillen, zo hebben veel parken ook e-choppers en mountainbikes. Wil je voor dezelfde dag nog een fiets huren? Neem dan contact op met de receptie van het park, daar helpen we je graag verder. Goed om te weten: een fiets huur je voor een hele dag, maar skelters/familiefietsen huur je per uur.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat zijn de kosten van een skipas?
De kosten van een skipas verschillen per skigebied. Dit is ook afhankelijk van het aantal dagen dat je gaat skiën. Daarnaast geldt er een speciale actie voor het skiseizoen van 2023. Voor de skigebieden Brandnertal/Montafon en Ski amadé geldt: hoe eerder je een skipas online koopt, hoe goedkoper. Dit is goedkoper dan de prijzen aan de kassa.
Overzicht van de skigebieden Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik ook ski- of snowboardlessen volgen op de wintersportparken?
Bij alle skischolen in de directe omgeving van onze wintersportparken in Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië kun je skilessen volgen en materiaal huren. We raden je aan om je skiles indien mogelijk van tevoren te boeken, zodat je verzekerd bent van een plaats tijdens je vakantie.
Meer over skiverhuur Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden