Eropuit in Jutland

Een dagje cultuur snuiven in de gezellige dorpjes en steden van Oost-Jutland, de veelzijdige natuur ontdekken in Noord-Jutland of avonturen beleven in de leukste attractieparken van West-Jutland. Er zijn volop mogelijkheden. Wij hebben hieronder alvast een aantal leuke tips voor u op een rijtje gezet. Laat u verrassen!

Nordsøen Oceanarium

Hirtshals
Ga met de familie op avontuur! Duik naar de bodem van de zee, kruip rond in een scheepswrak en kom met blote handen krabben vangen. Geniet van een dagje in het grootste aquarium van Noord-Europa.
Website

Nationaal Park Vadehavet

Rømø
Wandel door de mooie open vlaktes en spot bijzondere vogels in een uniek Nationaal Park langs de westkust. Enkele delen van het gebied staan zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Website

LEGOLAND®

Billund
Ga mee op avontuur in het fascinerende Miniland, helemaal gebouwd van LEGO®-stenen. Bezoek ook één van de spannende attracties op het park.
Website

Aalborg

Aalborg
Bezoek de levendige stad Aalborg met het hele gezin. Bekijk meer dan 1.500 diersoorten in Aalborg Zoo, ontdek één van de musea of ga een lekker dagje shoppen. Aan het einde van de dag dineert u in één van de gezellige restaurants in de stad.
Website

Den Gamble By

Aarhus
Reis terug in de tijd en ontdek hoe het Deense leven eruit zag in de tijd van H.C. Andersen. Ontmoet de inwoners in historische kleding en bekijk hoe zij werkzaamheden uit de geschiedenis uitvoeren.
Website