| Nieuws

Nieuw luxe kustpark Landal Berger Duinen nu boekbaar

Landal Berger Duinen, het nieuwste vakantiepark van Landal GreenParks, gelegen aan de kust bij de in Noord-Hollandse dorpen Bergen en Schoorl, verwelkomt binnenkort de eerste gasten. Met ingang van vandaag kan er worden geboekt voor een van de 72 luxe vakantiewoningen op het park voor aankomsten vanaf 1 september 2021. Met de uitbreiding dicht bij het populaire natuurgebied de Schoorlse Duinen heeft Landal er een zeer aantrekkelijke kustbestemming bij de bestaande 25 vakantieparken aan zee in Nederland.

Uniek vakantiepark
Landal Berger Duinen is een uniek vakantiepark geworden, volop mogelijkheden voor zowel actieve als ontspannende vakanties in het schitterende duingebied van Noord-Holland. De 72 luxe vrijstaande vakantiewoningen, in 4-, 6- en 8-persoonstypen, passen uitstekend in de omgeving. Een aantal woningtypen heeft een luxe of zelfs een extra luxe wellnessuitvoering, met onder andere een loungebath (incl. buitenhaard) en een rieten dak. Het park heeft een receptiegebouw met een kleine minimarkt en fietsverhuur, gasten kunnen voor verdere faciliteiten een beroep doen op de uitgebreide voorzieningen in de nabijgelegen dorpen Schoorl en Bergen.

Aantrekkelijke omgeving
“We zijn verheugd om in deze tijd een nieuw luxe park toe te voegen op een zeer aantrekkelijke kustlocatie. Veel Nederlanders willen in eigen land op vakantie en er is veel vraag naar kwalitatief hoogwaardige bestemmingen in de natuur, met veel rust en ruimte,” aldus Mikael Andersson, commercieel directeur van Landal GreenParks. 

Breedste duingebied van Nederland
Landal Berger Duinen vormt een uitstekend startpunt voor wandelingen door de Schoorlse Duinen en het Noordzeestrand. Het breedste duingebied van Nederland is bovendien opgenomen in het uitgestrekte fietsroutenetwerk van de Brede Duinenroute, zodat gasten ook op de fiets veel bezienswaardigheden kunnen ontdekken, waaronder bijvoorbeeld het kunstenaarsdorp Bergen, de mondaine badplaats Bergen aan Zee en het pittoreske centrum van Schoorl. Ook voor dagtrips naar historische plaatsen Alkmaar, Hoorn of Amsterdam is Landal Berger Duinen ideaal gelegen.

Landal Résidence Berger Duinen 
Eind dit jaar opent Landal GreenParks in deze regio nog een kleinschalig park met 15 luxe vakantie-woningen op ruime kavels, gelegen op 200 meter van het dorpscentrum van Schoorl, tegen de duinen en naast het Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer. Beide parken liggen op ca. 2 km afstand van elkaar. 

Informatie en reserveringen 
Voor meer informatie en reserveringen voor Landal Berger Duinen kijk op www.landal.nl/berger-duinen