Praktische info

Route naar het park

Vakantievilla's Berger Duinen
Gerbrandtslaan 18
1871 AP Schoorl

Bel de receptie
+31-(0)722 02 94 00
Mail de receptie
bergerduinen@landal.nl

Route-informatie

Parkeren
Bij de 4-persoons vakantiewoning is een parkeerplaats naast de accommodatie en bij de 6-, en 8-persoons vakantiewoningen zijn er 2 parkeerplaatsen naast de accommodatie. Mocht je met meer auto's komen dan kun je deze op de openbare parkeerplaats parkeren. Er zijn in totaal negen extra openbare parkeerplekken op het park waardoor extra auto’s in Schoorl op de openbare parkeerplaats geparkeerd moeten worden (let op: betaald parkeren).

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je je bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels en welkomstinformatie. Verwacht je buiten de openingstijden van de receptie aan te komen, neem dan vooraf contact met ons op via tel. +31-(0)722 02 94 00 of per e-mail via bergerduinen@landal.nl.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur

Goed om te weten

Rookvrij park
Dit park is rookvrij. Dit betekent dat er in de accommodaties en in de centrale faciliteiten niet gerookt mag worden.

Betalingsmogelijkheden op het park
Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas en creditcard. Bankbiljetten van EUR 200,- en EUR 500,- worden helaas niet geaccepteerd.

Te huur
Fietsverhuur is aanwezig op het park. Voor prijzen en het vooraf reserveren van de fietsen. Huur hier een fiets.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op het gehele park. 

Parkeren
Iedere woning heeft een eigen parkeerplek waar maximaal één of twee auto’s geparkeerd kunnen worden (afhankelijk van het type woning). Er zijn in totaal negen extra openbare parkeerplekken op het park waardoor extra auto’s in Schoorl op de openbare parkeerplaats geparkeerd moeten worden (let op: betaald parkeren)

Elektrische auto's
Op de parkeerplaats zijn twee elektrische laadpalen aanwezig. Daarnaast zijn er een aantal woningen met een elektrische laadpaal die tegen voorkeurkosten geboekt kunnen worden. 

Broodjesservice
Tijdens de openingstijden van de receptie kunnen er broodjes besteld worden. Deze worden door de Echte Bakker in Schoorl gebakken. Op zaterdag (en zondag tussen Pasen en de Nederlandse herfstvakantie) worden de broodjes aan de woning bezorgd. Op maandag tot en met vrijdag kunnen de broodjes vanaf 09.00 uur opgehaald worden bij de receptie. Ook kunnen er ontbijt -en brunch pakketten besteld worden. Deze worden verzorgd door de biologische supermarkt Ekoplaza in Schoorl.

Huisdieren
Maximaal twee huisdieren per accommodatie (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Wasserette
In Alkmaar is een wasserette aanwezig waar de was afgegeven kan worden.