Praktische info

Route naar het park

Vakantiepark Brunston
Brunston Avenue
KA26 9GB Girvan

Bel de receptie
+44 (0) 1465 811589
Mail de receptie
guestservices@landal.co.uk

Goed om te weten

  • Opgemaakte bedden bij aankomst en een handdoekenpakket (2 handdoeken p.p.) zijn inbegrepen;
  • Een kinderbed en/of kinderstoel is op aanvraag zonder extra kosten. Neem zelf kinderbedlinnen mee, dit is namelijk niet aanwezig op het park.

Aankomst en vertrek

Check-in is mogelijk vanaf 16.00 uur en check-out tot 10.00 uur op de dag van vertrek. De slagboom staat open tussen 16.00 en 20.00 uur op aankomstdagen.

Receptie

Hier helpen we je graag met al je vragen. Ook zijn hier diverse fiets-, wandel,- en autoroutes verkrijgbaar. De receptie is dagelijks geopend van 09:00 tot 19:00 uur.

Parkeren

Bij elke accommodatie is plek voor maximaal 1 auto. Kom je met meerdere auto's? Deze kunnen worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats.

Laadstation voor elektrische auto's

Op de centrale parkeerplaats is één laadstation, deze is tegen betaling te gebruiken.

Kinderbed

Houd er rekening mee dat er geen matras en beddengoed voor het kinderbedje worden meegeleverd. Zorg er dus voor dat je indien dit nodig is zelf meeneemt. De afmetingen van het kinderbedje zijn 58,4 cm x 86,3 cm).

Internetmogelijkheden op het park

WiFi is in alle accommodaties gratis te gebruiken.

Andere stopcontacten

Vergeet niet dat Engeland andere stopcontacten heeft. Het kan handig zijn om een adapter mee te nemen.

Engeland kent haar eigen munteenheid

Graag maken wij je er op attent dat Engeland haar eigen munteenheid heeft, de Britse Pond. U kunt niet met Euro's betalen op het park of in de omgeving.

Paspoort

Vanaf 1 oktober 2021 kun je alleen met een geldig paspoort naar het Verenigd Koninkrijk reizen.

Hottubs

Voor de accommodaties met hottub geldt dat wij vanwege het onderhoud en de schoonmaak niet kunnen garanderen dat de hottub voor 16.00 uur klaar is. Lees de handleiding van de hottub die bij aankomst in uw accommodatie ligt.

Borg

Houd er rekening mee dat bij of voor jouw aankomst een borgsom wordt gevraagd. Deze wordt volledig terugbetaald als er geen schade is aan de woning tijdens het verblijf. Het kan tot 5 werkdagen duren tot de borgsom weer op jouw rekening staat.