Faciliteiten Alpen Residences Clofers Obermöschach

Landal Clofers Obermöschach ligt in de regio Nassfeld/Pressegger See. In deze omgeving is genoeg te beleven voor het hele gezin. Huur een fiets en verken de regio. Op het park vind je alle informatie over de beste routes in de buurt van het park. Na een actieve dag kun je de vakantie ontspannen afsluiten in je eigen vakantiehuis of in het restaurant.
  • Broodjesservice
  •  Restaurant Hotel Lerchenhof
Prijzen en beschikbaarheid
Regio_54

Fietsverhuur

Verken de regio op de fiets. E-bikes, mountainbikes, kinderfietsen en helmen zijn te huur in de omgeving. 
Single Trails op de Gmanberg
De Millennium Express kabelbaan brengt je comfortabel de berg op. En dit is zelfs gratis met de +Card Holiday (alleen fietsen tegen betaling). Vanaf boven gaat het 4 km bergafwaarts, langs steile bochten, springplanken, door weides en bossen. En rustig oefenen kan op de pumptrack, die op loopafstand van het dalstation ligt.
Experience SRG 2019

Gratis Nassfeld +Card

Veel kortingen & extra's inclusief
De +Card Holiday geeft je vakantie oneindig veel mogelijkheden. Profiteer van allerlei extra's, zoals gratis regionaal busvervoer, gratis gebruik van de zomerbergliften in Nassfeld, toegang tot het strand bij de Pressegger See en een exclusief wandel- en fietsprogramma. Of dat nog niet genoeg is, zijn tal van andere vrijetijdsactiviteiten tot 30% goedkoper.
Onze accommodaties