Wandelen en fietsen

Bent u klaar voor een actieve dag in de buitenlucht? Verken dan wandelend of op de fiets het heuvelachtige landschap. Samen of met het hele gezin trekt u de natuur in. Van een sportieve mountainbiketocht tot een cultureel uitstapje naar Venlo of Roermond. Volg de Maas en ontdek veelzijdig Limburg.

Verken veelzijdig Limburg

Of u nu houdt van wandelen of fietsen, in het Limburgse landschap kunt u alle kanten op. Vanuit uw bungalow wandelt u de bossen in, fietst u langs de Maas of naar de stad. Ga er samen of met het hele gezin op uit en geniet van het groen om u heen in de frisse buitenlucht. Loop gerust langs bij de parkreceptie voor wandel- en fietsroutes of tips!

De Big Five

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes stapt u de natuur in. Ontdek samen de nationale parken de Meinweg en de Groote Peel. Wandel of fiets door het Leudal, Rivierpark Maasvallei of Grenspark Kempen-Broek en ontdek de parels die in Noord- en Midden-Limburg te vinden zijn. 
Meer informatie

Fietsen

Vanaf het park fietst u kilometers natuurschoon tegemoet. Ontdek de mooiste plekjes van het Zuiden met de verschillende fietsroutes. Met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit. U kiest de punten die u wilt zien en maakt de route zo lang als u wenst. Houdt u meer van actie? Ga dan grotbiken of volg de mountainbike speurtocht.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets