Wandelen en fietsen

Bent u klaar voor een actieve dag in de buitenlucht? Verken dan wandelend of op de fiets het heuvelachtige landschap. Samen of met het hele gezin trekt u de natuur in. Van een sportieve mountainbiketocht tot een cultureel uitstapje naar Venlo of Roermond. Volg de Maas en ontdek veelzijdig Limburg.

Verken veelzijdig Limburg

Of u nu houdt van wandelen of fietsen, in het Limburgse landschap kunt u alle kanten op. Vanuit uw bungalow wandelt u de bossen in, fietst u langs de Maas of naar de stad. Ga er samen of met het hele gezin op uit en geniet van het groen om u heen in de frisse buitenlucht. Loop gerust langs bij de parkreceptie voor wandel- en fietsroutes of tips!

Nationaal Park De Groote Peel

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes stapt u de natuur in. Ontdek samen de heuvelachtige omgeving en gezellige dorpjes of maak met het hele gezin een wandeling in Nationaal Park De Groote Peel. Samen vogels spotten en genieten van een moment met elkaar.

Fietsen

Vanaf het park fietst u kilometers natuurschoon tegemoet. Ontdek de mooiste plekjes van het Zuiden met de verschillende fietsroutes. Met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit. U kiest de punten die u wilt zien en maakt de route zo lang als u wenst. Houdt u meer van actie? Ga dan grotbiken of volg de mountainbike speurtocht.

Bikes & More verhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met één van onze huurfietsen, te huur op Landal De Lommerbergen bij Bikes & More fietsverhuur. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of willen de kinderen graag met een skelter het park verkennen? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Bikes & More fietsverhuur