Eten en drinken

Direct naast het park vindt u Restaurant Zeebinkie waar u geniet van Zeeuwse specialiteiten, terwijl de kids smullen van het kindermenu. Ook het ontbijt hoeft u niet zelf te regelen, met onze ontbijtservice* leggen wij u graag in de watten. 

*Uiterlijk 1 dag voor aankomst de gewenste dag doorgeven. 
Meer eten en drinken

Zwemmen

Met zomerse temperaturen is het heerlijk om een verfrissende duik te nemen. In het openluchtzwembad kan dat, van mei t/m augustus. Of relax met een goed boek in één van de ligstoelen, terwijl de kids spelen in het water. En wist u dat het Noordzeestrand maar 3 kilometer verder ligt?
Zwempret

Sport en spel

Of u nu voor de ontspannen of sportieve activiteiten gaat, u hoeft zich geen moment te vervelen. Een potje golfen op de 18-holes golfbaan tegenover het park of tennissen in Sportcentrum Westerschouwen (tegen betaling). Beleef de leukste momenten met elkaar!

Alles over sport en spel

Kids

Op het park is ook genoeg te spelen, klim op de speelboot en zwier op de schommel. Vergeet ook de tafeltennisbatjes niet mee te nemen! In de zomer organiseert het Fun & Entertainment-team allerlei leuke activiteiten voor de kids. Kom gezellig knutselen, kliederen en spelen in de kinderclub.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

In de waterrijke omgeving komt u helemaal tot rust. Beleef een heerlijke dag aan de kust of maak een tocht door het grootste bos van Zeeland. Ontdek de rijke historie in monumentenstad Zierikzee. Sluit de dag af op een terrasje in Burgh-Haamstede.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

In Zeeland wordt u omringd door water, duinen, dijken en bossen. Een afwisselend landschap en zoveel mooie plekken om te ontdekken! Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan. Natuurgebied de Zeepeduinen en Boswachterij Westerschouwen met een uniek vogelgebied liggen om de hoek.
Meer wandelen en fietsen

Rondje golfen

Sla een balletje op de 18-holes golfbaan van Golfclub Molenberg tegenover het park, terwijl u geniet van het uitzicht over het Zeeuwse landschap. GVB is niet verplicht. Na een rondje golfen strijkt u neer op het gezellige terras voor een kopje koffie of heerlijke lunch.
Ontdek alle golfmogelijkheden