Praktische info

Route naar het park

Duinpark 't Hof van Haamstede
Hogeweg 44
4328 PG Burgh-Haamstede

Bel de receptie
+31 (0)111 657 000
Mail de receptie
haamstede@landal.nl

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 20:00
Morgen
09:00 - 13:00
Zondag 1 okt
09:00 - 13:00
Maandag 2 okt
09:00 - 18:00
Dinsdag 3 okt
08:30 - 16:30
Woensdag 4 okt
08:30 - 16:30
Donderdag 5 okt
08:30 - 16:30

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route-informatie

Parkeren

Ons park is autovrij. Je dient je auto('s) op de centrale parkeerplaats te parkeren. Je kunt op alle nummers parkeren, met uitzondering van de gereserveerde plekken. Bij aankomst ontvang je een tag voor de slagboom, waarmee je de slagboom naar de parkeerplaats kunt bedienen. De hoofdslagboom om het park op te rijden is alleen geopend op aankomst en vertrekdagen.


Wegwerkzaamheden

Voor de renovatie van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel zijn er in 2023 regelmatig afsluitingen van de A29 door werkzaamheden. De actuele planning is altijd te vinden via onderstaande link: Rijkswaterstaat

 

Openbaar vervoer

Vanuit Rotterdam:
Vanaf Rotterdam CS neemt u metro E (richting E Slinge) tot halte Zuidplein. Vanaf hier neem je bus 136 richting Oude-Tonge. In Oude-Tonge overstappen op bus 133 richting Middelburg. * Uitstappen bij halte Hogeweg/'t Zeepe.
De receptie bevindt zich ongeveer 1 km verderop naast restaurant Huis van Burgh (sportcentrum).
Let op: vanaf 8 januari 2023 wijzigen de locaties van de bushaltes in Burgh-Haamstede. De bushalte Hogeweg/'t Zeepe komt te vervallen. Je stapt vanaf 8 januari in/uit op de hub op de Kriekemeet in Burgh-Haamstede.Op de hub zijn andere vervoersmiddelen aanwezig om vanuit het dorp de hub te bereiken en andersom. De pilot start op 8 januari en eindigt op 30 september 2023.

Houd rekening met de lange afstand naar onze hoofdreceptie ca. 3km

Kijk voor meer informatie op de website: Pilot Mobiliteitshub | Dorpsvisie Burgh-Haamstede (dorpsvisieburghhaamstede.nl)
 
Vanuit Middelburg:
Hier neem je bus 133 richting Oude-Tonge. Verder vanaf * hierboven.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst kun je je melden bij de receptie. Let op: de receptie is gelegen in restaurant Huis van Burgh (sportcentrum). Voor de navigatie kun je Daleboutsweg 9 invoeren. Hier ontvang je de sleutels en welkomstinformatie. Inchecken is mogelijk op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 19.00 uur. Verwacht je buiten de openingstijden van de receptie aan te komen, neem dan vooraf contact met ons op via tel. +31 (0)111 657 000 of per e-mail via haamstede@landal.nl.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor het verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Borg

Voor alle accommodaties kan een borg gevraagd worden.

Betalingsmogelijkheden op het park

Contant en pin. Pinnen is alleen mogelijk voor Nederlandse gasten. Belgische en Duitse gasten kunnen betalen met Maestro en V Pay.

Internetmogelijkheden op het park

Er is gratis draadloos internet aanwezig in elke bungalow en in het restaurant Huis van Burgh (consumptie verplicht). Inlogcodes voor draadloos internet vind je op de televisie in jouw accommodatie.

Te huur

Bolderwagens, skelters, universele fietsen met versnelling, kinderzitjes, Dvd-speler, extra kinderbed (excl. bedlinnen), -stoel en kinderbedlinnen.

Huisreglement

Dit park is niet geschikt voor groepen jongeren t/m 25 jaar. I.v.m. het behoud van het rustige familiekarakter van het park gelden zeer strikte huisregels.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Oplaadstation voor elektrische auto's

Op dit park is een laadstation en een snellader aanwezig om jouw elektrische auto op te laden. Vriendelijk verzoek om na het opladen van je auto ruimte te maken voor de volgende auto. Bij voorbaat dank.

Wasserette

Op camping Rozenhof en Hyundai Landegent zijn wasserettes aanwezig met wasmachines en drogers. Muntjes zijn te koop bij de receptie.

Servicepunt/Minimarket

Een dag tijdens jouw vakantie begint pas echt goed met een lekker ontbijt.
Bij de Minimarket kun je dagelijks terecht voor vers gebakken broodjes,
maar ook dagelijkse boodschappen, souvenirs, toeristische informatie en
het huren van een fiets.