Eten en drinken

Altijd al willen dineren aan het water? Neem plaats in het restaurant Øer en geniet van een heerlijk diner. Gaat u voor een lekkere lunch of het dinerbuffet, het menu van de dag of kiest u liever iets van de kaart? Geniet van mooie momenten met elkaar.
Meer eten & drinken

Zwemmen

Waterratten opgelet! Zwemmers van alle leeftijden plonsen in het overdekte zwembad. Train uw uithoudingsvermogen op de 25-meter baan en ontspan daarna in de massagedouche. Ook zijn er voor de allerkleinsten warme peuterbaden om uren lang in te spelen.
Zwempret

Sport en spel

Van alles te doen en te beleven op Landal Ebeltoft. Een potje badminton, basketbal of handbal in de sportzaal. Of ga buiten de uitdaging aan op de tennisbaan of op het voetbalveld. Met de familie speelt u gezellig een potje midgetgolf. Er is voor ieder wat wils!
Alles over sport en spel

Kids

Geniet van een kopje koffie in de zon op het terras van het restaurant, terwijl
u toekijkt hoe de kinderen heerlijk aan het spelen zijn. De hoogste sprongen worden gemaakt op het springkussen en klimwedstrijdjes worden gehouden
op het klimrek. Klaar voor de start, af!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Het gebied rondom Landal Ebeltoft is zeer geliefd onder vakantiegangers. Ontdek de vele wandel- en mountainbikeroutes, bezoek het stadscentrum van Ebeltoft, leer alles over het leven in de zee in het Kattegatcentret, ga op jeepsafari in Ree Park of ontdek de bossen en meren van Mols.
 
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan, huur in de zomer een fiets op het park en verken de omgeving. De gemarkeerde routes leiden u door het prachtige landschap van Denemarken. Stop onderweg voor een picknick tussen de heuvels en geniet.
Meer wandelen en fietsen

Golf

Golfers van alle leeftijden zijn bij Landal Ebeltoft aan het juiste adres. Voor een gezellig middagje met het gezin speelt u een potje midgetgolf op het park. Buiten het park, gelegen tussen de bomen en meren, ligt de Grenå Golfclub met een 18-holes baan. Sla uw slag!
Alles over golf