Praktische info

Route naar het park

Beach Park Ebeltoft
Øerkrogvejen 2
DK-8400 Ebeltoft

Bel de receptie
+45 7023 2030
Mail de receptie
info@landal.dk

Openingstijden receptie

Vandaag
08:00 - 16:00
Morgen
08:00 - 16:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je je bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels en de welkomstinformatie. Hvis du ankommer udenfor åbningstiderne, bedes du at ringe til os på forhånd på: tlf. +45 7023 2030 eller pr. e-mail på info@landal.dk.

Verblijf 

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.00 uur
Midweek Maandag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.00 uur
Week Vrijdag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.00 uur
  Zaterdag vanaf 15.00 uur Zaterdag tot 10.00 uur
    Maandag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.00 uur

TIP: Uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi op het gehele park. 

Huisdieren
In bepaalde accommodaties mag je tegen betaling maximaal twee huisdieren meenemen. Dit dien je van tevoren te reserveren. Toeslag per type verblijf: € 46,50 per huisdier.

Betalingsmogelijkheden op het park
Contant, VISA of Eurocard, Mastercard, bankpas.

Rookvrij
Alle accommodaties en gezamenlijke binnenruimtes zijn rookvrij.

Landal GreenParks App
Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Wasserette
Er is op het park een wasserette aanwezig met wasmachines en drogers.

Parkeren en elektrische auto's
Alle huizen beschikken over één parkeerplaats dichtbij de woning. Het is mogelijk om jouw elektrische auto op te laden bij het laadstation bij het hoofdgebouw.
Te huur
In de supermarkt op het park: badmintonrackets en
- shuttles, tafeltennisbatjes en -balletjes en tennisrackets en
- ballen. Als de supermarkt gesloten is kun je terecht bij de parkreceptie. Op het park zijn er ook fietsen voor volwassenen en kinderen, kinderzitjes en mountainbikes te huur.

Vergoeding nutsvoorzieningen
Anders dan je bij ons gewend bent worden de kosten voor het gebruik van nutsvoorzieningen (elektra) afzonderlijk in rekening gebracht. Deze kosten worden afgerekend op basis van daadwerkelijke verbruik tijdens jouw verblijf. Vergeet niet om de meterstand in te vullen op het consumptie formulier welke je krijgt bij aankomst en vertrek. Aan het eind van het verblijf dien je dit op het park af te rekenen in Deense Kronen of door te pinnen, let op dat als je vertrekt buiten de openingstijden van de receptie je contant in Deense Kronen moet betalen.

De tarieven voor het gebruik van nutsvoorzieningen bedragen: € 0,40/kWh elektriciteit, 0,12 kwh warmte en € 1,4/0,1 m³ water (Prijzen kunnen worden gewijzigd). Prijswijzigingen onder voorbehoud. Voorbeeld: bij een weekverblijf voor vier personen betreft dit bij normaal verbruik gemiddeld € 90.

Denemarken kent haar eigen munteenheid
Graag maken wij je er op attent dat Denemarken haar eigen munteenheid heeft en dat je dus niet overal in Euro’s kunt betalen. Meestal, waaronder ook bij de meeste kassa’s op onze parken, kun je met Maestro betalen. Geen girokaart.