Op en rond het park
Een verblijf op Landal Glamping Neufchâteau is genieten van buitenzijn en ontspanning. Voor warme broodjes loop je in de ochtend langs de receptie, voor een echte Italiaanse pizza bezoek je de Pizza Bar op het park. Liefhebbers wandelen of fietsen natuurpark Haute-Sûre Forêt d’Anlier in of trekken naar het Meer van Neufchâteau, waar je kunt zwemmen en varen in een kano of waterfiets. Op het park speel je samen een potje tennis of tafeltennis.
Kijk in de Landal-app voor de actuele openingsdagen en – tijden van al onze restaurants.
  • Pizza Bar en broodjesservice op het park
  • Fietsverhuur
  • Speeltuin 
  • Watersportactiviteiten op 15 min. lopen
Prijzen en beschikbaarheid
Stock images summer 2022
Zwem- en waterpret
Zin in een frisse duik? Vlakbij het park is een meer te vinden dat allerlei leuke activiteiten en faciliteiten biedt voor het hele gezin. Bij het meer worden ook verschillende waterfietsen, kajaks, kano’s en paddle-boards verhuurd voor een dag vol waterpret. Voor de zwemmers is er een speciale zwemzone afgebakend waar je veilig je gang kunt gaan. Bij goede waterkwaliteit goed is kun je hier in de zomermaanden heerlijk zwemmen. Geen zin om nat te worden? Er is ook een speelterrein met sportvelden.
VLS_Belevingsfotografie_2019_Zomer
Fietsverhuur
Per tweewieler de omgeving ontdekken? Fiets door het heuvelachtige landschap van de Ardennen en geniet op een terrasje in het gezellige Neufchâteau. Op nog geen kwartier fietsen van het park ben je voor je gevoel al helemaal weg van de bewoonde wereld en word je verwelkomd door het vrolijke fluiten van de vogels. Geen fietsen meegebracht? Dat is geen probleem. Op het park worden e-bikes verhuurd.
WTL belevingsfotografie zomer 2015
Voor de sportievelingen
Vergeet niet de voetbal in de achterbak te gooien, want op het park ligt een perfect veld voor een partijtje. Wist je dat je ook een potje (tafel)tennis kunt spelen op het park? In de Ardennen en vlakbij het park zijn ook verschillende klim- en MTB-locaties om je helemaal in het zweet te werken. Neem ook je hengel mee voor een middagje vissen, de visvijver zit vol met karpers. 
NTU region brasserie bo rivage
Culinair genieten aan het meer
Geen zin om te koken? Wandel naar het Meer van Neufchâteau en laat je culinair verassen bij Brasserie Bô rivage. De idyllische brasserie die in het hart van de vallei ligt, serveert lokale gerechten, bereid met kwaliteitsproducten uit de regio. Zo combineren ze de Franse keuken met Belgische specialiteiten, waarvan je geniet tijdens een lunch of diner. Ook organiseert de Brasserie evenementen zoals het Summer Lake Festival in augustus. Zeker een bezoekje waard dus.
Our accommodation
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf