Faciliteiten Strandappartementen Kaap West

Op Landal Kaap West beleef je het ultieme eilandgevoel! s‘ Ochtends wordt je gewekt door het geluid van de zee en zeemeeuwen. Na een lekker ontbijtje trek je eropuit met de fiets om het eiland te verkennen. Onderweg neem je een verfrissende duik in de Waddenzee om wat af te koelen. De dag sluit je af met een diner bij zonsondergang op het strand. Heerlijk!
  • Vlakbij het strand
  • Volop fietsmogelijkheden op het eiland
  • Uit eten bij nabijgelegen strandpaviljoens
  • Vele watersportmogelijkheden
Prijzen en beschikbaarheid
PVE Swimming pool

Zwemmen

Slecht weer, maar toch zin om lekker te zwemmen? Spring op de fiets en breng een bezoekje een zwembad De Dôbe’, in de buurt van het park. Hier roetsjen de kinderen van de glijbaan terwijl jij ontspant in het bubbelband. De allerkleinsten vermaken zich volop in het aparte baby en peuterbad. Volop waterpret!
ATE Beach

Volop speelplezier

Het eiland Terschelling is voor kids een waar speelparadijs! Breng een bezoekje aan de zelfpluktuin, waar je samen fruit kunt plukken. Of ga op zoektocht naar kabouters op het Kabouterpad. Tijdens je zoektocht kom je kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, een kabouterdrolletje en geplet gras van een middagdutje tegen. Heb jij ze al gevonden? 
Paarden

Een actieve vakantie

Omringd door zee is Terschelling perfect voor watersporten! Het strand biedt vele mogelijkheden om actief bezig te zijn. Leer bijvoorbeeld golfsurfen of kitesurfen. Of kies het ruime sop en ga zeehonden spotten op een zeehondentocht. Liever droog blijven? Kies dan voor een paardrijtocht op het strand of ga blokarten. 
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf