Omgeving

In de omgeving van Landal Kenwick Woods is ontzettend veel te zien en te bezoeken. Het schilderachtige marktstadje Louth bijvoorbeeld. Of Lincoln met een kasteel, kathedraal en talloze winkeltjes. Ook de stranden aan de oostkust zijn met de auto goed te bereiken. Een ware ontdekkingstocht langs middeleeuwse bossen, luchtvaartmusea en nog veel meer wordt het.

Lincoln

Reis terug in de tijd met een bezoek aan de prachtige historische stad Lincoln. De enorme gotische kathedraal en het indrukwekkende kasteel zijn slechts twee van de vele historische bezienswaardigheden. Maar ook leuke winkeltjes en eethuisjes. Een echte must op uw tocht door Lincolnshire.
WebsiteCa. 46,5 km van het park

Lincoln Castle

De geschiedenis komt tot leven bij een bezoek aan Lincoln Castle. Een kasteel dat bewoond werd door koningen, maar ook door gevangenen. En waar zich nog steeds een van de vier originele exemplaren van de Magna Carta, daterend uit 1215, bevindt. Verken zelf de kerkers en de torens en loop over de kasteelmuren. Een onvergetelijk dagje uit!
WebsiteCa. 46 km van het park

Lincolnshire Aviation Heritage Centre

Beleef de geschiedenis op dit gereconstrueerde vliegveld uit de Tweede Wereldoorlog. Waar de zeldzame Lancaster Bombers taxiën op de landingsbanen. Een bijzondere locatie om alles te weten te komen over de piloten en hun toestellen.  
WebsiteCa. 32,5 km van het park

Chambers Farm Wood

Wanneer u op zoek bent naar rust, ontspanning en prachtige natuur, breng dan een bezoek aan het Chambers Farm Wood Nature Reserve. In dit middeleeuwse woud vindt u eeuwenoude lindebomen, prachtige vlinders en kronkelende paden. Perfect voor een mooie wandeling of om te fietsen bijvoorbeeld.
WebsiteCa. 33 km van het park

Louth

Verwen uw smaakpapillen met een uitstapje naar Louth, de bakermat in Lincolnshire voor fijnproevers. Wekelijkse marktjes en lokale producenten verwelkomen u met hun producten. Verken de Georgiaanse straatjes en geniet van de heerlijke ontspannen sfeer.
WebsiteCa. 4 kilometer van het park