Landal Kenwick Woods Kenwick Road
LN11 8NR Louth
Contact park +44 (0)1507 608 806 guestservices@landal.co.uk

Bereikbaarheid

Parkeren
Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie.
Oplaadmogelijkheden elektrische auto
Op het park zijn laadstations aanwezig om jouw elektrische auto op te laden. 

Aankomst & vertrek

Meld je bij aankomst op het park bij de receptie. Daar ontvang je de sleutel van je accommodatie en meer informatie. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan? Neem dan vooraf contact met ons op.
Inchecken vanaf 16:00 uur
Voor deze tijd mag je natuurlijk wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park. Of de omgeving van het park ontdekken.
Uitchecken tot 10:00 uur
De rest van de dag ben je natuurlijk wel van harte welkom bij de faciliteiten op het park.

Goed om te weten

Paspoort verplicht
Let op: naar het Verenigd Koninkrijk kun je momenteel alleen nog met een geldig paspoort reizen, een Europese identiteitskaart is voor deze reis niet geldig.
Wifi
In enkele accommodaties kun je gebruik maken van gratis wifi. Kijk in de kenmerken van de accommodatie of deze wifi heeft. 
Huisdieren
Twee kleine honden of één (middel)grote hond zijn welkom in de huisdiertoegankelijke accommodaties. Selecteer je huisdier(en) in het reisgezelschap om te zien in welke accommodaties huisdieren zijn toegestaan, of kijk in de kenmerken van je accommodatie. Op het park moet je de hond aangelijnd houden, tenzij anders wordt aangegeven.
Opgemaakte bedden
Bedlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst, een handdoekenpakket (twee handdoeken p.p.) en een badmat zijn bij je verblijf inbegrepen.
Geen kinderbedlinnen
Kinderbedlinnen is niet bij je verblijf inbegrepen, en ook niet aanwezig op het park.
Stopcontacten
Stopcontacten zijn in dit land anders dan wat je in Nederland gewend bent. Kijk hier wat voor stekker je nodig hebt en hoe je je reis verder voorbereidt. 
Barbecueën niet toegestaan
Het niet niet toegestaan om te barbecueën op het park. 

Faciliteiten en activiteiten

Bekijk op de faciliteitenpagina en in de Landal-app alvast wat er op en rond het park te doen is. In onze app vind je onder andere ook actuele openingstijden en kun je reserveringen doen. Naar de app Bekijk faciliteiten
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf