Faciliteiten Vakantiepark Landgoed Bourtange

Op Landal Landgoed Bourtange is (water)pret gegarandeerd. Geniet van de natuurlijke zwemvijver en het gemeentelijk buitenzwembad naast het park. Als gast heb je verder gratis toegang tot het overdekte zwembad De Barlage, op een kwartier rijden van het park. Ontdek de omgeving op de fiets of per SUP (beide te huur op het park) en geniet daarna van een drankje en een snack in het gezellige café. Kleine boodschappen doe je in de MiniShop en voor een vers ontbijt maak je gebruik van de broodjesservice. Jonge gasten klimmen en klauteren in de avontuurlijke speeltuin en vermaken zich tijdens een potje voetbal of basketbal op het multifunctionele sportveld.
  • Zwemvijver en buitenzwembad
  • Binnenzwembad vlakbij (entree inclusief)
  • Fiets- en supverhuur
  • Café, MiniShop, broodjesservice
  • Multifunctioneel sportveld
Prijzen en beschikbaarheid
MNO Swimming pool

Binnenzwembad vlakbij

Als gast van Landal Landgoed Bourtange heb je gratis toegang tot het overdekte zwembad De Barlage, op ongeveer 15 minuten rijden van het park. Leef je uit in het recreatiebad met waterglijbaan, trek baantjes in het instructiebad of kom tot rust in de whirlpool. Voor de kleintjes is er een verwarmd peuterbad aanwezig.
Maandelijks initiatief Jan

Eten en drinken

Geniet van een kopje koffie, thee of een kleine snack in het gezellige café op Landal Landgoed Bourtange. Voor het ontbijt bestel je hier verse broodjes, die je de volgende ochtend kunt ophalen. Noodzakelijke basisboodschappen doe je in onze minishop. Geen zin om te koken? In de buurt van het park vind je verschillende restaurants voor een uitgebreide maaltijd.
LRE Walking

Met de hond

Honden zijn op Landal Landgoed Bourtange meer dan welkom (in een aantal accommodaties) en hier ook écht op vakantie. Verken samen de prachtige natuur en wandelroutes. Vlakbij is een uitgestrekt natuurgebied waar honden vrij kunnen ravotten. Na een dag vol activiteiten kunnen jij en je trouwe viervoeter ontspannen in een van onze huisdiervriendelijke accommodaties. Selecteer in je reisgezelschap één of meerdere huisdieren om te zien in welke accommodaties ze welkom zijn.
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf