Je kijkt je ogen uit

Op het Haveneiland van Landal Marker Wadden valt zoveel te zien en te beleven. Prachtige wandelpaden, unieke vogelkijkplekken, een heerlijk strand. Maar ook een sfeervol Eilandpaviljoen met een adembenemend uitzicht over het Markermeer. De ingrediënten voor een bijzonder verblijf.

Wandelpaden

Ontdek te voet het bijzondere landschap van Marker Wadden aan de hand van in totaal zo'n 12 km aan wandelpaden. Bestudeer onderweg de planten, insecten, vissen en vogels die hier een nieuw leefgebied hebben gevonden. Of waag u boven moerassige stukken met de vlonderpaden. Het eiland heeft veel te bieden.

Uitkijktoren en vogelkijkpunten

Langs de wandelpaden van het eiland liggen verschillende vogelkijkhutten verspreid. Met een verrekijker op zak spot u hier talloze vogels. Zie steltlopers en pleviertjes naar voedsel prikken in het slib, sta op ooghoogte met zwemmende vogels in de vogelkijkhut Duikeend, en maak kennis met tijdelijke eilandbewoners als kluten, scholeksters en lepelaars. Misschien komt er zelfs wel een zeearend uit de Oostvaardersplassen overvliegen.

Strand

Op Marker Wadden ligt het strand letterlijk aan uw voeten. Van een strandwandeling maken door de branding, tot zandkastelen bouwen in het zand: er is voor iedereen wat te beleven. Neem ook eens een duik in het omringende Markermeer. 

Eilandpaviljoen

Het Eilandpaviljoen op het strand van Marker Wadden is dagelijks geopend. Een heerlijke plek voor een kop koffie, een lunch of een kleine snack. En dat met blote voeten in het zand.

Heerlijk comfortabel

Maak uw verblijf nu nog comfortabeler met een van onze samengestelde pakketten. Zodat de boodschappen voor u klaar staan in het eilandhuisje bijvoorbeeld. Of de zachte handdoeken voor u klaarliggen. Een heerlijke luxe!