Praktische info

Route naar het park

Landal Marker Wadden
Oostvaardersdijk 113
Lelystad

Bel de receptie
+31 (0)651052464
Mail de receptie
info@markerwadden.nl

Route-informatie

Openbaar vervoer
U neemt de trein richting Lelystad. Stap op het station over op de bus richting Lelystad Centrum, buurtbus 9. Stap uit op de Houtribweg.

Parkeren
In de omgeving van de Bataviahaven, het vertrekpunt van de boot naar Landal Marker Wadden, zijn verschillende parkeermogelijkheden. De opstapplek is te bereiken met de auto. U kunt hier de bagage uitladen voordat u de auto parkeert. De parkeermogelijkheden staan hiernaast op een rijtje.
VOC garage
Lelybaan 56
8242 KA Lelystad
De VOC garage is gedeeltelijk overdekt en ligt op loopafstand van het vertrekpunt van de boot. Parkeren is tegen betaling.

BataviaStad
Bataviaplein 60
8242 PN Lelystad
Het parkeerterrein van BataviaStad is een openbare niet overdekte parkeerplaats en ligt op ongeveer 1 kilometer van het vertrekpunt van de boot. Parkeren is tegen betaling.


De overtocht en uw ontvangst

De boot naar Landal Marker Wadden vertrekt op uw gereserveerde aankomstdag om 16.00 uur vanuit de Bataviahaven in Lelystad. Op de dag van vertrek vertrekt de boot om 11.00 uur vanaf Marker Wadden. De kosten voor de overtocht zijn op uw gereserveerde aankomst- en vertrekdag inbegrepen bij de huurprijs van uw eilandhuisje.

De reserveringsbevestiging van uw huisje is gelijk uw ticket voor de boot. U hoeft hiervoor geen aparte reservering te maken.

Houdt u er rekening mee dat de genoemde tijden vaste vertrektijden zijn. Het kan voorkomen dat de boot vanwege weersomstandigheden niet kan vertrekken. U wordt hierover uiterlijk 24 uur van te voren geïnformeerd.
Uiteraard worden dan ook de alternatieve mogelijkheden met u besproken.

Uw contactpersoon op het eiland
Het beheer van Marker Wadden wordt verzorgd door Natuurmonumenten. Tijdens uw verblijf is de Eilandwachter, een vrijwilliger van Natuurmonumenten, uw contactpersoon. Deze persoon is 24/7 op het eiland aanwezig en zal u bij aankomst welkom heten. Ook deelt de Eilandwachter graag zijn kennis over het eilandleven met u.

Goed om te weten

Bagage
In verband met beperkte ruimte op de boot, is maximaal één stuk bagage per persoon toegestaan. Daarnaast kunt u per woning twee tassen met boodschappen meenemen.  
 
Internetmogelijkheden op het park
Er is gratis wifi beschikbaar op het gehele eiland. Houdt u er rekening mee dat Marker Wadden een off grid eiland is. Dit heeft invloed op het wifi signaal. 

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan in de eilandhuisjes.
 
Horeca
Het Eilandpaviljoen serveert koffie, thee, fris, bier en wijn. Daarnaast kunt u hier terecht voor wat lekkers en heeft u keuze uit enkele belegde broodjes voor de lunch. Het strandpaviljoen is elke dag geopend tot 16.00 uur. 

Barbecue 
Het is niet toegestaan om te barbecueën op het eiland.
 

Route naar Landal Marker Wadden

Waar kom je vandaan?

Gebruik uw locatie