Omgeving

Laat u verrassen door de Drentse Hooglanden. Landal Orveltermarke heeft een centrale ligging voor leuke uitstapjes, samen of met het hele gezin. Wandel naar het schilderachtige museumdorp Orvelte, maar bezoek ook zeker Zoo Bizar en het Hunebedcentrum in Borger.

Museumdorp Orvelte

Orvelte
In Orvelte stapt u even terug in de tijd. Hier komt de geschiedenis tot leven.
WebsiteCa. 2 kilometer van het park

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Emmen
Zin in een avontuurlijke dag uit? Kom dan naar WILDLANDS en maak een wereldexpeditie in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef een spectaculaire race in de nieuwe attractie Tweestryd; een mijn met een missie!
WebsiteCa. 19 kilometer van het park

The Nature Game

Spier
Het is een sprookje, een vette game en een les natuureducatie. Maar dan wel een hele leuke! Deze onvergetelijke beleving maakt van de natuur een interactieve ontdekkingsreis. Het verhaal is uniek en alleen op deze plek te beleven. Te spelen in Het Nationale Park Dwingelderveld.
WebsiteCa. 20 kilometer van het park

Nationaal Hunebeddeninformatiecentrum

Borger
Het Hunebedcentrum in Borger op de Drentse Hondsrug zet u op het spoor naar de prehistorie.
WebsiteCa. 20 kilometer van het park

Zoo Bizar

Orvelte
In de historische Saksische boerderij kun je kennismaken met wel meer dan 30 diverse vreemde beesten die je van heel dichtbij kan bekijken.
WebsiteCa. 2 kilometer van het park

Samen eropuit in de omgeving

Trek eropuit in de omgeving en ontdek wat er allemaal te doen is. Een dag vol actie en sensatie in een attractiepark, een uitstapje naar de dierentuin of bezoek een evenement in de regio. Op de parken is genoeg te beleven, maar de omgeving heeft ook van alles te bieden. Volop vertier, voor ieder wat wils.
Bekijk de leukste uitstapjes in de omgeving