Eten en drinken

Genieten van een kop koffie, een gezonde lunch of uitgebreid diner kan bij Restaurant Zin. Warme broodjes worden bezorgd, zodat u de deur niet uit hoeft voor het ontbijt. Neem een drankje op het terras en kijk uit op de Pitch & Putt golfbaan. Voor de lekkere trek haalt u een snelle hap bij de snackbar.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Op vakantie beleeft u de leukste momenten met uw kids in het zwembad. U komt tot rust op de bruisbank en de kids plonsen in het zwembad of roetsjen van de glijbaan. Samen dobberen in de stroomversnelling en nog een keer van de familieglijbaan. 's Zomers zoekt u verkoeling in het natuurbad op het park.
Zwempret

Sport en spel

Actief buiten spelen kan op Landal Orveltermarke volop. Slinger met de kabelbaan op het Avontureneiland, beleef de natuur van dichtbij op het Venuverpad of trap een balletje op het multifunctionele sportveld. Ook worden er volop activiteiten georganiseerd, voor ieder wat wils.
Alles over sport en spel

Kids

Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. De jongste gasten leven zich uit in de indoorspeelplaats en nemen een duik in de ballenbak. Klimmen, klauteren en ontdekken kan op avontureneiland of het Vernuverpad.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Laat u verrassen door de Drentse Hooglanden. Landal Orveltermarke heeft een centrale ligging voor leuke uitstapjes, samen of met het hele gezin. Wandel naar het schilderachtige museumdorp Orvelte, maar bezoek ook zeker Zoo Bizar en het Hunebedcentrum in Borger.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag in de frisse buitenlucht. Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets. Landal Orveltermarke wordt omringd door oneindig veel kilometers natuurschoon. Verken de omgeving en ontdek het groen van de natuur met één van de vele wandel- of fietsroutes.
Meer wandelen en fietsen

Golf

Ontdek uw golftalent op de 18-holes Pitch & Putt golfbaan naast het park. Op deze baan zijn de afstanden tussen de holes een stuk kleiner, wat het spel toegankelijk maakt voor iedereen. Leuk als u uw golfvaardigheden wilt laten zien aan de rest van het gezin, maar ook als u nog geen ervaring heeft met golfen.

Voor deze golfbaan is een golfvaardigheidsbewijs niet nodig. Instructie en huur van ballen en clubs zijn bij de prijs inbegrepen. Kijk voor meer informatie alvast op de website of loop langs bij het restaurant.

Let op! Als gast van Landal geniet u van voordeel. De greenfee voor een 9-holes ronde voor € 11 p.p. en voor een 18-holes ronde € 15 p.p. Kids tot en met 12 jaar krijgen 50% korting indien u voor 12.00 uur start. Leuk om de golfsport eens uit te proberen met het hele gezin.
Ontdek alle golfmogelijkheden