Eten en drinken

Welkom in bourgondisch Limburg! Verse broodjes worden bezorgd, zodat u de deur niet uit hoeft voor het ontbijt. Bestel online uw boodschappen en deze staan voor u klaar bij aankomst. Smullen van een stuk Limburgse vlaai of culinair genieten in één van de restaurants in de omgeving. Bon appétit!

Als gast van Landal Reevallis maakt u gebruik van de faciliteiten van Landal Hoog Vaals.

Meer eten en drinken

Zwemmen

Op Landal Reevallis is geen zwembad aanwezig, maar u mag tijdens uw verblijf gratis en onbeperkt gebruikmaken van het overdekt zwembad van Landal Hoog Vaals. Plons met het hele gezin in het overdekt zwembad en zoef van de glijbaan. Beleef mooie familiemomenten samen.
Zwempret

Sport en spel

Klaar voor een sportieve uitdaging? Ga de strijd aan met elkaar en maak plezier samen. Tafeltennissen, een avontuurlijke fietstocht of een voetbaltoernooi op het trapveldje. U slaat een balletje op de golfbaan in de omgeving. Vertier voor iedereen!

Als gast van Landal Reevallis maakt u gebruik van de faciliteiten van Landal Hoog Vaals.
Alles over sport en spel

Kids

Het park is bij uitstek geschikt om met uw kids de omgeving te verkennen. Ga op ontdekkingstocht in Vaals of bezoek GaiaZOO in Kerkrade. Op het park vindt u een zandbak en kleine speeltuin. Meer plezier opzoeken?

Als gast van Landal Reevallis maakt u gebruik van de faciliteiten van Landal Hoog Vaals.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Verken het veelzijdige Zuiden. Wandel het glooiende landschap in of fiets over de heuvels naar een gezellige stad in de buurt. Bezoek de Fluweelgrot en kasteelruïne of de Steenkolenmijn in Valkenburg en laat u bijpraten over de rijke historie van Limburg.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Limburg ontwaakt, een nieuwe dag begint. Duik de natuur in en geniet van prachtige vergezichten. Trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets op het park en ontdek de natuurrijke omgeving. Van een sportieve tocht tot een cultureel uitstapje. Op Landal Reevallis omringt u zich door heuvels, ga er samen op uit!
Meer wandelen en fietsen

Golf

Deze golfbaan op een steenworp afstand van het drielandenpunt is een ideale uitdaging voor beginnende golfers, maar vormt ook een pittig parcours voor de gevorderde speler. Er moeten goede keuzes worden gemaakt op alle (water)hindernissen te passeren en daarbij een goed resultaat te halen. Golfclub Hoog Vaals beschikt daarnaast ook over een drivingrange. Een GVB is hier verplicht.
Meer over golf