Praktische info

Route naar het park

Vakantiepark Reevallis
Oude Akerweg 40
6294 AM Vijlen

Bel de receptie
+31-(0)433 06 25 73
Mail de receptie
reevallis@landal.com

Route-informatie

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren naast of in de buurt van de bungalow.

Openbaar vervoer

Vanuit Maastricht neem je de Limburgliner - lijn 350 richting Aken en stap je uit bij Busstation Vaals, daar stap je over op de streekbus - lijn 59 Vaals-Mamelis en kun je uitstappen bij halte Vijlen, Vijlenberg. Dit is de dichtstbijzijnde halte voor het park. Vanuit Heerlen neem je lijn 58 naar Gulpen busstation en daar ga je verder met lijn 350 richting Aken en stapt uit bij Busstation Vaals, daar stap je over op de streekbus - lijn 59 Vaals-Mamelis en kun je uitstappen bij halte Vijlen, Vijlenberg. Dit is de dichtstbijzijnde halte voor het park. Of je neemt vanuit Heerlen lijn 21 Aachen Klinikum, je kunt dan uitstappen bij halte Mamelis, Lemiers en daar overstappen op lijn 59 Vijlen, Vijlenberg.

Navigatiesysteem

Wanneer je met een navigatiesysteem naar ons park komt, adviseren wij je zodra je de N278 oprijdt richting Vaals jouw GPS uit te zetten en de ANWB borden Vijlen te volgen. In de bebouwde kom de 1e weg links afslaan en vervolgens de weg te vervolgen. Je ziet dan vanzelf een bordje Reevallis. 

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je je bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels en welkomstinformatie. Wanneer je op vrijdag later dan 18.00 uur of op maandag later dan 17.00 uur denkt aan te komen, neem je dan op de middag van aankomst contact met ons op via tel. +31-(0)43 306 25 73.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur

Goed om te weten

Samenwerking Summio

Op 31 mei 2023 heeft Dormio Group dit park van ons overgenomen. Dormio Group heeft veel ervaring en kennis in het verzorgen van kwalitatieve vakanties en biedt Landal Vakantiepark Reevallis aan onder de naam Summio Vakantiepark Reevallis. Uiteraard geniet je van dezelfde faciliteiten, activiteiten en service. Ook het parkteam blijft ongewijzigd. Wij geven nog steeds graag antwoord op al je vragen.

Er verandert voor jou dus niets aan een vakantie op het park. Je zult alleen de nieuwe visuele communicatie, zoals een welkomstbord en vlaggen, zien tijdens je verblijf.

Receptie

Voor al jouw vragen en het verkrijgen van informatie kun je terecht bij de receptie. Gezien de kleinschaligheid van ons park is de receptie niet de gehele dag geopend. Let dus goed op de openingstijden, dit om teleurstellingen te voorkomen. 

De openingstijden op de overige dagen en van de andere faciliteiten ontvang je ook bij aankomst op het park.

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Laadstation voor elektrische auto’s

Naast het receptiegebouw is een laadpaal. Hier kunnen twee elektrische auto's tegelijk opladen.

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant en bankpas. 

Te huur

Elektrische fietsen met zeven versnellingen en handremmen. Kinder voor- en achterzitjes, box en kinderbed of -stoel (m.u.v. de types 2A en 4B). Voor meer informatie of het maken van een reservering neem je contact op via reevallis@landal.com.

Internetmogelijkheden op het park

Er is gratis wifi aanwezig in het park. Onbeperkt internetten tijdens jouw verblijf voor een onbeperkt aantal apparaten. Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Wasserette

Er is op het park een wasserette aanwezig met wasmachines en drogers.