Praktische info

Landal Reevallis
Oude Akerweg 40
6294 AM Vijlen Nederland
Tel. +31-(0)433 06 25 73
reevallis@landal.nl
      

Weersverwachting

vrijdag 18 oktober

12° / 15°

zaterdag 19 oktober

11° / 14°

zondag 20 oktober

10° / 13°

maandag 21 oktober

9° / 14°

Route naar Landal Reevallis

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Parkeren

U kunt maximaal één auto parkeren naast of in de buurt van de bungalow.

Openbaar vervoer

Vanuit Maastricht neemt u de Limburgliner - lijn 350 richting Aken en stapt u uit bij Busstation Vaals, daar stapt u over op de streekbus - lijn 59 Vaals-Mamelis en kunt u uitstappen bij halte Vijlen, Vijlenberg. Dit is de dichtstbijzijnde halte voor het park. Vanuit Heerlen neemt u lijn 58 naar Gulpen busstation en daar gaat u verder met lijn 350 richting Aken en stapt uit bij Busstation Vaals, daar stapt u over op de streekbus - lijn 59 Vaals-Mamelis en kunt u uitstappen bij halte Vijlen, Vijlenberg. Dit is de dichtstbijzijnde halte voor het park. Of u neemt vanuit Heerlen lijn 21 Aachen Klinikum, u kunt dan uitstappen bij halte Mamelis, Lemiers en daar overstappen op lijn 59 Vijlen, Vijlenberg.

Navigatiesysteem

Wanneer u met een navigatiesysteem naar ons park komt, adviseren wij u zodra u de N278 oprijdt richting Vaals uw GPS uit te zetten en de routebeschrijving zoals in het Vakantie magazine te volgen. In verderop gelegen dorpen is namelijk ook een Oude Akerweg.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en welkomstinformatie. Wanneer u op vrijdag later dan 18.00 uur of op maandag later dan 17.00 uur denkt aan te komen, neemt u dan op de middag van aankomst contact met ons op via tel. +31-(0)43 306 25 73.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur

Goed om te weten

Openingstijden parkreceptie

Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie kunt u terecht bij de receptie. De actuele openingstijden ontvangt u bij aankomst op het park. Gezien de kleinschaligheid van ons park is de parkreceptie niet de gehele dag geopend. Let u dus goed op de openingstijden, dit om teleurstellingen te voorkomen. De parkreceptie is vrijdag en maandag vanaf 14.30 uur geopend. 

U kunt ook vooraf uw boodschappen doen via www.landalwebshop.com.

De openingstijden op de overige dagen en van de andere faciliteiten ontvangt u ook bij aankomst op het park.

Landal GreenParks App

Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat u vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Betalingsmogelijkheden op het park

U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bank- of giropas. Het is niet mogelijk om met creditcard op het park te betalen.

Te huur

Hybride fietsen met zeven versnellingen en handremmen. Kinderfietsen en -zitjes, box (€ 4,95, op aanvraag) en kinderbed of -stoel (€ 4,95 per item, m.u.v. de types 2A en 4B).

Internetmogelijkheden op het park

Er is wifi aanwezig in elke bungalow (tegen betaling). De parkreceptie verkoopt de benodigde opwaardeercodes. Onbeperkt internetten tijdens uw verblijf voor een onbeperkt aantal apparaten.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht (vanaf 2020: € 5,75 per nacht)

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
  • Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting vanaf 6 jaar € 1,48 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 22,50 (vanaf 2020: € 25) ;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Laat uw boodschappen bezorgen

Uw vakantie onbezorgd beginnen? Via onze online supermarkt kunt u vooraf al uw boodschappen bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de boodschappen klaarstaan in uw accommodatie. De voordelen van de online supermarkt zijn:

  • Eenvoudig online bestellen 
  • Geen gesleep met dozen en kratten van thuis
  • De boodschappen staan gekoeld klaar in uw accommodatie
  • Uw vakantie kan direct beginnen
Bestel uw boodschappen