Praktische info

Route naar het park

Residence Berger Duinen
Heereweg 91
1871 ED Schoorl

Bel de receptie
31-(0)722 02 94 00
Mail de receptie
bergerduinen@landal.nl

Aankomst en vertrek

Let op: bij voor vragen kun terecht bij de parkreceptie van het nabij gelegen park Landal Berger Duinen.

Adres:
Landal Berger Duinen
Gerbrandtslaan 18
1871 AP Schoorl

Aankomst
Wij werken met een digitale check-in en digitale sleutel. Zorg ervoor dat je vóór aankomst op het park de Landal GreenParks App downloadt en je digitale check-in compleet maakt. Dit doe je door een eventuele openstaande betaling te voldoen en je reisgenoten en verwachte aankomsttijd aan ons door te geven. De sleutel verschijnt daarna in de App en kun je vanaf 16:00 uur op dag van aankomst gebruiken. Je kunt direct doorrijden naar de accommodatie en hoeft niet meer in de rij bij de receptie! Meer informatie.

Vertrek
Voordat je vertrekt vragen we je om de accommodatie bezemschoon achter te laten en de vaatwasser uit te ruimen. Daarnaast om het bedlinnen in de waszak in de gang te zetten en jouw afval naar de afvalcontainers te brengen. Daarna kun je de deur achter je dichttrekken en vertrekken. Je hoeft niet meer langs de receptie. Goede reis!


Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur

Goed om te weten

Receptie

De receptie is gelegen op het nabij gelegen park Landal Berger Duinen. Hier kun je terecht voor al jouw vragen. 

Parkeren

Iedere woning heeft een eigen parkeerplek waar maximaal twee auto’s geparkeerd kunnen worden. Er is geen extra parkeerplek op het park waardoor extra auto’s in Schoorl op de openbare parkeerplaats geparkeerd moeten worden (let op: betaald parkeren)

Rookvrij park

Dit park is rookvrij. Dit betekent dat er in de accommodaties en in de centrale faciliteiten niet gerookt mag worden.

Te huur

Fietsverhuur is aanwezig op Landal Berger Duinen (3 km van het park). Voor prijzen en het vooraf reserveren van de fietsen, klik hier: Huur een fiets. Landal Residence Berger Duinen heeft daarnaast een samenwerking met Pesie Rent A Bike. Zij komen de fietsen bezorgen en weer ophalen. Meer informatie vind je via de partnerlink Fietsverhuur voor Alkmaar en Bergen - Pesie Rent a bike

Internetmogelijkheden

Gratis wifi op het hele park. 

Huisdieren

In sommige accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Maximaal twee huisdieren per accommodatie (bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Wasserette

In Alkmaar is een wasserette aanwezig waar de was afgegeven kan worden.

Elektrische auto's

Landal Residence Berger Duinen heeft geen openbare elektrische laadpalen. Er is één woning (6EL, nummer 15) met een elektrische laadpaal die op voorkeur geboekt kan worden. Openbare elektrische laadpalen zijn beschikbaar bij het buitencentrum Schoorlse Duinen van het Staatsbosbeheer. Het navigatieadres is Heereweg 62, Schoorl. De weg hier tegenover is de Oorsprongweg, waar het buitencentrum ligt.