Faciliteiten Vakantiepark Sallandse Heuvelrug

Landal Sallandse Heuvelrug heeft een bijzondere ligging rondom een recreatievijver. Ga hier vissen, zwemmen of bouw samen een zandkasteel. Als gast maak je gratis gebruik van alle faciliteiten op het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel. Hier beleef je van maandag tot en met zaterdag volop plezier in het indoorspeelparadijs, het overdekte zwembad en dineer je heerlijk in het restaurant. En op zondag even helemaal niks. Dat wordt genieten!
  • Plezier in en rondom de recreatievijver
  • Zwempret op het naastgelegen bungalowpark
  • Heerlijk tafelen bij Hoge Hexel
  • Fietsverhuur
Prijzen en beschikbaarheid
SHG Swimming pool

Eindeloos zwemplezier

Het binnenzwembad van Hoge Hexel biedt zwempret voor alle leeftijden. Trek baantjes in het 20-meterbad of roetsj van de glijbaan af. Ook de kleintjes vermaken zich hier. Het water van het peuterbad is alvast voorverwarmd. 
SHG Bowling
Gezellig bowlen
Wie maakt de meeste strikes en scoort de meeste punten? Ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje bowlen op het nabij gelegen Bungalowpark Hoge Hexel.
Stock golf

Golfen op de bos- en heidebaan

Zin om een balletje te slaan? Bij golfclub De Koepel speel je op een 18 holes par 70 bos- en heidebaan. Het landschap waar je op golft is omgetoverd tot een landelijk gelegen green. De golfliefhebber haalt hier zijn hart op. Wie wordt de golfkampioen van de vakantie? 
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf