Eten en drinken

Onbezorgd genieten! Bestel uw boodschappen voor aankomst online, wij zorgen ervoor dat ze bij aankomst voor u klaar staan in de villa. Geniet van onze ontbijtservice met verse, warme broodjes in de ochtend… u kunt zich nog even omdraaien in bed.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Op Landal Villapark Vogelmient is geen zwembad aanwezig, maar het strand bevindt zich op slechts 500 meter van het park. In de zomer is het er heerlijk genieten en rent u zo de zee in voor een verfrissende duik! Wist u dat u ook
een strandhuisje kunt huren op het strand van Texel?
Zwempret

Sport en spel

Op Texel is heel veel te zien en te doen met de fiets, deze huurt u gemakkelijk op het park. Op Texel kunt u golfen, vissen, paardrijden en meer. Ga samen of met de kids een actief dagje eropuit!
Alles over sport en spel

Kids

Kids vermaken zich prima op het park. Nieuwe vriendjes maken, verstoppertje spelen, boekjes lezen en de mooiste tekeningen maken. Neem je eigen knutselspulletjes mee of ga lekker buiten spelen in de speeltuin of op het sport-/speelveld!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Elke dag is een nieuw avontuur op Texel. Van natuurschoon tot aan musea en bijzondere bezienswaardigheden. Proef Texels bier in de brouwerij of kom alles te weten over de zeehonden in Ecomare. Sluit de dag af met een drankje op de terrassen van het gezellige dorpje De Koog. Ervaar het echte eilandgevoel!
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden... De zon schijnt! Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Fiets door de duinen naar de vuurtoren. Klim naar de top van de toren, het uitzicht is het zeker waard. De natuur van Texel is verrassend veelzijdig, perfect voor een stevige wandeling.
Meer wandelen en fietsen

Golf

Golfen op Texel is een bijzondere ervaring. De Texelse is een golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Voor de beginnende golfer is er een Par 3 baan, en voor de al reeds gevordene golfer is er Par 72-baan met uitdagende hindernissen. Zelfs al mocht het weer erg tegenvallen, is er een deels overkapte Driving Range!