Praktische info

Route naar het park

Villapark Vogelmient
Ruijslaan 41
1796 AP De Koog

Bel de receptie
+31-(0)222 31 71 00
Mail de receptie
vogelmient@landal.com

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 11:00
Donderdag 28 sep
09:00 - 11:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route-informatie

Parkeren

Je  kunt maximaal twee auto's bij de villa parkeren. Meerdere auto's kun je parkeren op de centrale parkeerplaats.

Texels Parkeervignet

Met het Texels e-vignet kun je parkeren in de betaalde parkeergebieden op Texel. Kijk voor meer informatie en het online bestellen op de website. Zonder dit vignet betaal je via de parkeerautomaat € 2,50 per uur.

Overtocht

Vanaf Den Helder gaat er elk uur een veerboot naar Texel, verzorgd door TESO. Je hoeft geen datum of tijdslot te reserveren voor deze dienst. Wel kun je hier alvast een retourticket kopen en eventueel uw auto of ander vervoersmiddel registreren voor automatische toegang. Kijk ook op de website voor tarieven en actuele informatie over de veerdienst.

Openbaar vervoer

Als je met het openbaar vervoer naar Texel wilt komen, reis dan met de trein tot aan Den Helder. Vanaf het NS-station in Den Helder vertrekt om 12 minuten over het hele uur een Texelhopperbus (lijn 28) naar de Veerhaven. Deze bus rijdt de boot op en brengt je dan naar Den Burg en De Koog. De lijndienst rijdt alleen reguliere afvaarten. Jouw OV-chipkaart is niet geldig op deze lijn. Een rit met de Texelhopper dient altijd vooraf te worden gereserveerd en betaald. Voor meer informatie en tarieven kun je terecht op de website of bel naar +31-(0)222 78 40 00. 

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je je bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels en welkomstinformatie. Wanneer je op maandag later dan 17.00 uur of vrijdag later dan 20.00 uur denkt aan te komen, neem dan contact met ons op via tel. +31-(0)222 31 71 00 of per e-mail vogelmient@landal.com

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Betalingsmogelijkheden

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, VISA en Mastercard.

Te huur

Fietsen, dames- en herenmodellen, kinderfietsen, bolderwagens en extra kinderbed (incl. bedlinnen € 11,25), kinderstoel of -box (€ 4,95) te huur via de receptie.

Internetmogelijkheden op het park

In elke villa is draadloos internet beschikbaar. U kunt hier gratis gebruik van maken.

Boodschappenservice 

Je kunt gemakkelijk uw boodschappen bestellen en laten bezorgen bij uw villa via de Plus of Jumbo

 

Verhuur van strandhuisjes

De strandhuisjes, compleet met twee strandstoelen, een tafel en een parasol, zijn te huur van t/m half september 2018 en staan op het strand bij paal 19, op ca. 500 meter van het park.

De prijs van het huren van een strandhuisje inclusief alle benodigdheden bedraagt € 18,50 per dag, € 49 voor drie dagen en € 85 voor een week. Voor meer informatie of het reserveren van een strandhuisje kunt u terecht bij de receptie op het park.

Let op: de strandhuisjes zijn alleen voor opslag, niet voor overnachting.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per villa (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht.