Eten en drinken

Samen genieten van culinaire hoogstandjes tijdens uw vakantie? Op loopafstand van het park zijn diverse restaurants waar u terecht kunt voor een kop koffie, lekkere snacks, gezonde lunch of uitgebreid diner. Uw dagelijkse boodschappen haalt u bij de supermarkt in het centrum van Terherne.
Meer eten en drinken

Sport en spel

Op Landal Waterpark Terherne zult u zich geen moment vervelen. Laat u uitdagen om stand up paddling te proberen, waterpret gegarandeerd! Luxueus over het water met een sloep, stoer op een surfboard of een fietstocht maken in de omgeving.
Alles over sport en spel

Kids

Beleef mooie familiemomenten met het gezin op en rond het water. De kids maken plezier in een roeibootje, leren zeilen of proberen voor het eerst stand up paddling uit. Bezoek het Kameleondorp nabij het park en stap in de wereld van Hielke en Sietse Klinkhamer, de schippers van de Kameleon.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Verken veelzijdig Friesland en laat u verrassen door cultuur en natuur. In het hart van de Friese meren is het goed vertoeven voor watersporters. Stap op de fiets en ga er samen op uit om het groen van de natuur te ontdekken of snuif cultuur in authentieke en sfeervolle steden zoals Sneek, Joure en Leeuwarden.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wandelend of met de fiets ontdekt u Friesland met zijn gezellige dorpjes, vele meren en vaarten, uitgestrekte weilanden en mooie natuurgebieden. Trek het waterrijke gebied in en geniet van de rust. Of maak een fietstocht langs de Friese Elfsteden.
Meer wandelen en fietsen