Veelzijdige evenementen

Samen eropuit! Maak een uitstapje naar de leukste evenementen, er is voor ieder wat wils. Een gezellig dagje weg, samen of met het hele gezin. Vind het evenement dat bij jou past en combineer het met een verblijf op een van onze parken!

Opmerking: Alle gegevens onder voorbehoud.
    • Van kunst en cultuur tot festivals en natuur
    • Zowel actieve als ontspannen uitstapjes
    • Volop vertier voor het hele gezin

Keuze uit verschillende evenementen

Sportief en actief

Sportievelingen opgelet! Met deze sportieve en actieve evenementen kun je jouw hart ophalen. Wielrennen, fietsen of zeilen. Om zelf mee te doen of om de deelnemers aan te moedigen. Volop evenementen, voor ieder wat wils.

Culinaire ervaring

Ben je een liefhebber van culinaire evenementen? Ook dan kun je rondom onze parken terecht voor een passend uitstapje. Beleef de gastvrijheid en gezelligheid op één van de vele culinaire festivals en evenementen.

Kerstmarkten

De avonden worden langer, het ruikt naar chocolademelk en dennengroen - het gezellige kerstseizoen begint. Slenter door feestelijk versierde straten en sfeervolle kerstmarkten met stadsmuzikanten en -koren.

Ontdek de kerstmarkten 

Natuur en cultuur

Wil je cultuur snuiven of trek je liever jouw wandelschoenen aan om de natuur te verkennen? Maak uitstapjes met het hele gezin en ontdek de verschillende culturele en natuurevenementen.

Evenementen voor de kids

Neem de kinderen mee op toffe uitstapjes naar de leukste evenementen voor het hele gezin.

(Pop-)Festivals

Ga met je vrienden of familie naar een gezellig en kleurrijk (pop)festival.
Zoek & boek jouw vakantie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum