Kijk mee met Landal TV!

Met Landal TV brengen wij het Landal-vakantiegevoel naar uw huis. Kinderen kunnen aan de slag met fantastische knutsels en de lekkerste recepten.

Ook gaan we gezellig dansen, actief sporten en voorlezen met Bollo.
Landal TV

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Puk & Pelle

Tijdens uw vakantie op Landal De Lommerbergen en Landal Het Vennenbos komt u nog twee vakantievriendjes tegen, Puk & Pelle. Deze twee bijzondere snuiters maken plezier samen met uw kids. Puk & Pelle spelen twee keer per week de hoofdrol in de theatershow, waar ze uw kids uitnodigen mee te doen.
Meer Puk & Pelle

Binnen en buiten speelplezier

Samen eropuit. Ga op ontdekking en beleef een avontuur. De natuur in om te speuren met de boswachter, knutselen, luisteren naar een verhaal voorgelezen door Bollo of koekjes bakken en versieren. Actief vermaak met boogschieten, zwemmen en bowlen. Een vakantie om nooit te vergeten.

Fun & Entertainment

Maak coole knutsels, speel toffe familiespellen of zoek het avontuur op met lasergamen of boogschieten. Of kom je ons helpen met dieren voeren? Ons Fun & Entertainment-team organiseert de leukste binnen- en buitenactiviteiten, maar ook diverse tochten om actief de omgeving te verkennen.
Alles over Fun & Entertainment

Topactiviteiten tijdens de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties doen we graag nog een schepje bovenop het reguliere Fun & Entertainment-programma. Met onze topactiviteiten voor jong en oud zorgen we dat u en uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven tijdens de schoolvakanties. Bekijk wat voor leuks u te wachten staat!
Bekijk alle vakantiespecials

Een beregezellige tijd met Bollo

Met Bollo knuffelen en knutselen in de Bollo Club. De kids genieten van de show en dansen mee in de kinderdisco. Deze lieve beer komt u tegen op onze parken. Uw kids beleven een onvergetelijke tijd met Bollo, de grootste kindervriend. 

Beleef het met Bollo