Binnen en buiten speelplezier

Samen eropuit. Ga op ontdekking en beleef een avontuur. De natuur in om te speuren met de boswachter, knutselen, luisteren naar een verhaal voorgelezen door Bollo of koekjes bakken en versieren. Actief vermaak met boogschieten, zwemmen en bowlen. Een vakantie om nooit te vergeten.

Boek uw last minute verblijf


Last minutes

Spontaan nog even genieten van een heerlijke vakantie. Vertrek direct

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park)
Vanaf € 119

Fun & Entertainment

Maak coole knutsels, speel toffe familiespellen of zoek het avontuur op met lasergamen of boogschieten. Of kom je ons helpen met dieren voeren? Ons Fun & Entertainment-team organiseert de leukste binnen- en buitenactiviteiten, maar ook diverse tochten om actief de omgeving te verkennen.
Alles over Fun & Entertainment

Vakantiespecials

Tijdens de schoolvakanties doen we er graag nog een schepje bovenop. Met speciale shows en workshops voor jong en oud, leuke activiteiten in de natuur en volop vermaak tijdens de feestdagen zorgen we dat u en uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven. Bekijk wat voor leuks u te wachten staat!
Bekijk alle vakantiespecials

Een beregezellige tijd met Bollo

Met Bollo knuffelen en knutselen in de Bollo Club. De kids genieten van de show en dansen mee in de kinderdisco. Deze lieve beer komt u tegen op onze parken. Uw kids beleven een onvergetelijke tijd met Bollo, de grootste kindervriend. 

Beleef het met Bollo

Puk & Pelle

Tijdens uw vakantie op Landal De Lommerbergen en Landal Het Vennenbos komt u nog twee vakantievriendjes tegen, Puk & Pelle. Deze twee bijzondere snuiters maken plezier samen met uw kids. Puk & Pelle spelen twee keer per week de hoofdrol in de theatershow, waar ze uw kids uitnodigen mee te doen.
Meer Puk & Pelle