Vakantie dicht bij huis

Midden in de natuur
Uw vakantie bij Landal GreenParks
Boek uw verblijf

Ontdek de natuur bij u in de buurt

Er samen tussenuit en genieten van rust, ruimte en natuur, dat kan bij Landal GreenParks. Dankzij aanpassingen en richtlijnen op onze vakantieparken kunnen we op 1,5 meter afstand van elkaar op vakantie. Van contactloos inchecken tot markeringen om afstand te houden. We zorgen voor een schone accommodatie en bieden een fijn verblijf midden in de natuur. En wist u dat die natuur ook dicht bij huis het (her)ontdekken waard is!

  • Boek met vertrouwen
  • Zelfvoorzienend in uw eigen accommodatie
  • Bijzondere locaties in een groen landschap
    Bij iedere update van de lokale overheid, passen we het aanbod op onze parken aan. Met maatregelen op de parken kunnen we u een fijn verblijf midden in de natuur bieden zodat u er even tussenuit kunt. Geniet samen met uw gezin en blijf gezond.


    Kijk voor actuele informatie op landal.nl/maatregelen.

Op vakantie in een vertrouwde omgeving

Dicht bij huis

De zelfvoorzienende accommodaties bieden privacy midden in de natuur... en dat dichtbij huis. Korte reistijd, langer genieten!

Midden in de natuur

Een groene omgeving geeft energie, kleurt onze gezondheid en maakt gelukkig. Daarom ligt elk vakantiepark van Landal GreenParks midden in de natuur.

Eropuit in de omgeving

Verken de mooiste bestemmingen dicht bij huis. Van een fietstocht op de Veluwe tot een wandeling langs de kust! Of een avontuurlijke tocht door het bos.

Van alle gemakken voorzien

Uit eten in uw accommodatie

In uw eigen accommodatie kunt u genieten van het lekkers uit onze parkkeukens. Wij koken, u haalt het af en geniet van de maaltijd in of om uw bungalow. Eet smakelijk!

Ontbijtservice

Op onze parken bestelt u eenvoudig uw ontbijtje! Dat maakt uw vakantie nog een beetje meer zorgeloos. Wij zorgen voor een goede start van de dag zodat u heerlijk ontspannen kunt wakker worden.

Borrelbox of bierproeverij

Maak het gezellig in uw accommodatie met de borrelbox, picknickbox of een echte bierproeverij. Deze verwenboxen zijn beschikbaar op Landal Aelderholt, Coldenhove, Heideheuvel, Hoog Vaals, Landgoed ’t Loo, Port Greve, Rabbit Hill en Sluftervallei.

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

Op ontdekkingstocht

Landal Adventure Game

Speciaal voor kids is er de Landal Adventure app. Ga op digitale speurtocht op het vakantiepark, verzamel grondstoffen en bouw een digitale boomhut in de app!

Natuurontdekbox & The Case escape room

Los het mysterie op samen met uw reisgezelschap tijdens het spannende spel The Case. Een escape room game die u in uw eigen bungalow kunt spelen. Of wat dacht u van de Natuurontdekbox, samen op avontuur op het park midden in de natuur.

Boek uw vakantie dicht bij huis

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
ik ben flexibel