Ontdek de natuur bij u in de buurt

Er samen tussenuit en genieten van rust, ruimte en natuur, dat kan bij Landal GreenParks. Dankzij aanpassingen en richtlijnen op onze vakantieparken kunnen we op 1,5 meter afstand van elkaar op vakantie. Van contactloos inchecken tot markeringen om afstand te houden. We zorgen voor een schone accommodatie en bieden een fijn verblijf midden in de natuur. En wist u dat die natuur ook dicht bij huis het (her)ontdekken waard is!

 • Zorgeloos boeken bij Landal
 • Ontdek de vakantieparken bij u in de buurt
 • Rust & ruimte midden in de natuur
  Niet alle faciliteiten en activiteiten kunnen op dit moment worden geopend. Zodra de richtlijnen van de lokale overheid wijzigen, zullen we het aanbod aanpassen en updates doorvoeren in onze communicatie. Met aanpassingen op de parken kunnen we u wel al een fijn verblijf midden in de natuur bieden zodat u er even tussenuit kunt. Geniet samen met uw gezin en blijf gezond.


  Kijk voor actuele informatie op landal.nl/maatregelen.

Op vakantie in een vertrouwde omgeving

Dicht bij huis

De zelfvoorzienende accommodaties bieden privacy midden in de natuur... en dat dichtbij huis. Korte reistijd, langer genieten!

Midden in de natuur

Een groene omgeving geeft energie, kleurt onze gezondheid en maakt gelukkig. Daarom ligt elk vakantiepark van Landal GreenParks midden in de natuur.

Eropuit in de omgeving

Verken de mooiste bestemmingen dicht bij huis. Van een fietstocht op de Veluwe tot een wandeling langs de kust! Of een avontuurlijke tocht door het bos.

Zorgeloos boeken bij Landal

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Binnen 14 dagen annuleren

  Na boeken

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Van alle gemakken voorzien

Uit eten in uw accommodatie

In uw eigen accommodatie kunt u genieten van het lekkers uit onze parkkeukens. Wij koken, u haalt het af en geniet van de maaltijd in of om uw bungalow. Eet smakelijk!

Ontbijtservice

Op onze parken bestelt u eenvoudig uw ontbijtje! Dat maakt uw vakantie nog een beetje meer zorgeloos. Wij zorgen voor een goede start van de dag zodat u heerlijk ontspannen kunt wakker worden.

Borrelbox of bierproeverij

Maak het gezellig in uw accommodatie met de borrelbox, picknickbox of een echte bierproeverij. Deze verwenboxen zijn beschikbaar op Landal Aelderholt, Coldenhove, Heideheuvel, Hoog Vaals, Landgoed ’t Loo, Port Greve, Rabbit Hill en Sluftervallei.

Boek uw vakantie dicht bij huis

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum