Ik wil mijn recreatie-voucher gebruiken

U heeft een recreatie-voucher ontvangen. Deze wilt u graag verzilveren.
 • Eerst kiest u een bestemming. Landal GreenParks heeft ruim 95 vakantieparken in binnen- en buitenland die allemaal middenin de natuur liggen;
 • U boekt uw vakantie online via onze website;
 • Kies bij de betaling voor ‘reserveer en betaal binnen 14 dagen of geef aan dat u met een recreatie-voucher wilt betalen;
 • U rondt de boeking af zonder betaling en ontvangt een voorlopige reserveringsbevestiging per mail;
 • Bij de recreatie-voucher staat de veiligheidscode onder het kaartnummer in de e-mail vermeld;
 • Het tegoed van de recreatie-voucher wordt daarna automatisch berekend.
Indien u een last minute boeking maakt, binnen 14 dagen voor aankomst, dan vragen wij u om direct bij de boeking de recreatie-voucher te verzilveren. Het restantbedrag betaald u direct bij de betaling.


Belangrijk:

 • Houd uw betaalgegevens bij de hand en maak de betaling van de gekozen termijn in één keer af.
 • Bij de betaalopties kiest u voor 'Giftcard of recreatie-voucheren vervolgens voor 'Landal Giftcard'.

De voorwaarden van deze recreatie-voucher zijn in overeenstemming met de (HISWA)RECRON Recreatie-voucher regeling die tot stand is gekomen na afstemming met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische Zaken.

Zoek een bestemming  Voucher voorwaarden 

Ik wil het saldo op mijn recreatie-voucher checken

Met de saldochecker kunt u het tegoed op uw recreatie-voucher controleren. U vult het kaartnummer van uw recreatie-voucher en uw veiligheidscode in, waarna uw saldo in beeld verschijnt. Bij de recreatie-voucher staat de veiligheidscode onder het kaartnummer in de e-mail vermeld.
Saldochecker

Veelgestelde vragen over de voucher

Recreatie-voucher
 • Ik ben mijn recreatie-voucher kwijt. Wat nu?

  We hebben na het aanvragen de voucher naar u gemaild. Misschien kunt u de voucher nog vinden tussen uw e-mails (check ook even uw ongewenste map). Mocht u de voucher daar niet kunnen vinden, dan kunnen wij de voucher opnieuw sturen. We sturen dit dan naar het e-mailadres dat u eerder heeft opgegeven.

 • Wat is een recreatie-voucher?

  De recreatie-voucher is een online betaalmiddel waarmee u een nieuwe boeking kunt maken. U ontvangt een recreatie-voucher als uw verblijf niet door kan gaan omdat het park gesloten is. Hier hoeft u zelf niets voor te doen, u ontvangt vanzelf een e-mail van ons met de recreatie-voucher.

  Deze voucher is geïntroduceerd vanwege de uitzonderlijke en onvoorziene situatie door verspreiding van het coronavirus. Deze regeling is tot stand gekomen in overleg met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische Zaken.

  De recreatie-voucher kunt u tot één jaar na uitgifte gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking. U kunt hierbij een keuze maken uit alle verblijven die op dat moment worden aangeboden op onze website.

  Nadert de einddatum van de voucher en heeft u deze niet of niet volledig gebruikt? Dan betalen wij het resterende bedrag aan u terug. We nemen hiervoor contact met u op.

  De volledige voorwaarden van de recreatie-voucher zijn te vinden op de speciale voucher pagina.

 • Hoe werkt de recreatie-voucher?

  De recreatie-voucher kunt u inwisselen als een online betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website. Hoe u deze recreatie-voucher precies kunt gebruiken, leest u in de e-mail waarmee u de recreatie-voucher ontvangt. Het is niet mogelijk om uw recreatie-voucher online te verzilveren voor een combinatiereservering bestaande uit meerdere bungalows. U kunt in dit geval bellen met ons Contact Center voor het inwisselen van uw recreatie-voucher.

 • Wanneer ontvang ik een recreatie-voucher en hoe werkt dit?

  U ontvangt een recreatie-voucher als u een verblijf heeft geboekt op een moment dat een park gesloten is. Hier hoeft u zelf niets voor te doen, u ontvangt vanzelf een e-mail van ons met de recreatie-voucher. Als u uw boeking heeft gemaakt via een reisbureau gelden er aangepaste voorwaarden voor de recreatie-voucher. Voor meer informatie vragen wij u contact op te nemen met het reisbureau waar u heeft geboekt.

  De recreatie-voucher kunt u inwisselen als een online betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website. Hoe u deze recreatie-voucher precies kunt gebruiken, leest u in de e-mail waarmee u de recreatie-voucher ontvangt. Het is niet mogelijk om uw recreatie-voucher online te verzilveren voor een combinatiereservering bestaande uit meerdere bungalows. U kunt in dit geval bellen met ons Contact Center voor het inwisselen van uw recreatie-voucher.

   

 • Hoe lang is de recreatie-voucher geldig?

  De recreatie-voucher kunt u tot één jaar na het moment van uitgifte gebruiken als betaalmiddel voor een nieuw verblijf. U kunt uit alle parken kiezen en voor alle verblijven die op dat moment te boeken zijn op de website.

  Nadert de einddatum van de voucher en heeft u deze niet of niet volledig gebruikt? Dan betalen wij het resterende bedrag aan u terug. We nemen hiervoor contact met u op.

 • Moet ik het gehele bedrag van de recreatie-voucher in een keer besteden?

  Nee, u kunt zelf bepalen hoe u de waarde van de recreatie-voucher wilt besteden. Wanneer u een nieuwe boeking maakt voor een lager bedrag dan de waarde van de recreatie-voucher, dan blijft het restant op de recreatie-voucher staan. We adviseren u daarom om de recreatie-voucher goed te bewaren. Let er wel op dat u de recreatie-voucher tot maximaal één jaar na uitgifte kunt inwisselen voor een nieuwe boeking. Heeft u na 1 jaar nog niet de volledige waarde van uw recreatie-voucher gebruikt, dan betalen we het restant aan u terug.

 • Kan ik met een HEMA boeking ook omboeken of een recreatie-voucher ontvangen?

  Als deelnemer aan de HEMA actie kunt u uw verblijf bij ons omboeken naar een andere periode en/of een ander park. Meer informatie hierover vindt u op onze HEMA actie site: www.landal.nl/hema. We kunnen u helaas geen recreatie-voucher aanbieden.

 • Ik heb mijn boeking betaald via Air Miles, kan ik ook omboeken of een recreatie-voucher ontvangen?

  Als u uw boeking heeft betaald met Air Miles dan kunt u uw verblijf bij ons omboeken naar een andere periode in 2020. Neemt u hiervoor contact op met ons Contact Center.

 • Ik heb nog steeds geen recreatie-voucher ontvangen, wat nu?

  We streven ernaar om 7 dagen na ontvangst van uw annuleringsmail de recreatie-voucher via e-mail toe te sturen. Vanwege de enorme drukte kan dit echter een week langer duren. Alvast bedankt voor uw begrip.

 • Welke waarde heeft de recreatie-voucher?

  De recreatie-voucher heeft de waarde van de reissom die u reeds heeft betaald.

Overige