• Meer foto's
 • Video
 • Kaart
  Toon routebeschrijving
Landal Landgoed ’t Loo heeft een prachtig recreatiemeer op het park en biedt veel activiteiten en faciliteiten. Met een bowlingbaan, een speelboerderij en een indoorspeelplaats is er voor ieder wat wils.

Het is slechts een greep uit de grote hoeveelheid faciliteiten op dit park. Met mooi weer kunt u genieten van de zon terwijl uw kinderen aan het recreatiemeer spelen.
De Gran Place is ingericht met winkels, restaurants en een compleet nieuwe indoorspeelplaats voor de kleine gasten. Liever iets actiever?
Landal Landgoed ’t Loo beschikt over een aantal prachtige kunstgras-tennisbanen en een overdekt zwembad. Wilt u een leuk uitstapje maken? Ontdek de natuur van de Veluwe, ga met de kids naar één van de attractieparken in de omgeving of breng een bezoek aan Hanzesteden als Kampen en Zwolle.

Kenmerken van het park

Faciliteitenwijzer

Overdekt zwembad
3
Kinderfaciliteiten en activiteiten
5
Sport en Ontspanning (binnen)
4
Sport en Ontspanning (buiten)
5
 • Vernieuwde bungalows Landal Landgoed 't Loo

  Vernieuwde bungalows Landal Landgoed 't Loo

  Wilt u genieten van een vakantie in een sfeervolle, eigentijdse bungalow? Reserveer dan nu uw verblijf in één van de vernieuwde bungalows.

  Lees verder
 • Facebook App ‘Uw ideale zomer'

  Facebook App ‘Uw ideale zomer'

  Hoe ziet uw ideale zomer eruit? Doe mee aan onze nieuwe actie, deel uw eigen vakantieposter en maak wekelijks kans op een van de 9 gratis verblijven op een van onze parken!

  Lees verder
 • Nieuw: Bollo Shop - bestel direct

  Nieuw: Bollo Shop - bestel direct

  Vanaf nu kunt u ook alle Bollo artikelen online bestellen in de Bollo Shop.

  Lees verder
 • Zoveel te doen op onze parken

  Zoveel te doen op onze parken

  In de schoolvakanties is het altijd extra gezellig op de parken van Landal GreenParks. Er is op onze parken van alles te doen voor jong en oud.

  Lees verder
 • Evenementen in de buurt van de parken!

  Evenementen in de buurt van de parken!

  De komende tijd staan er veel evenementen op het programma in de buurt van een groot aantal parken van Landal GreenParks. Vind het evenement dat bij u past en combineer het met een verblijf op een van onze parken!

  Lees verder
 • Facelift faciliteiten & bungalows 't Loo

  Facelift faciliteiten & bungalows 't Loo

  Landal Landgoed ’t Loo heeft de faciliteiten op haar park - met name voor de kinderen - flink uitgebreid. Daarnaast zijn de bungalows opgefrist, geverfd en voorzien van nieuw meubilair.

  Lees verder
 • Volop rust en ruimte in Gelderland

  Volop rust en ruimte in Gelderland

  Wandel of fiets door de schitterende natuurgebieden die deze grootste provincie van Nederland rijk is of breng een bezoek aan één van de prachtige steden.

  Lees verder
 • Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Heeft u een vraag? Kijkt u eerst bij de Veelgestelde vragen of uw vraag erbij staat. Kunt u geen antwoord vinden, neem dan contact op met ons Contact Center.

  Lees verder
 
Deel via:
Print