Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum

Boek nu, beslis later

Boek nu, beslis later

Op vakantie in Nederland: parken geopend

Sinds 15 mei 2020 zijn in Nederland al onze parken en campings weer open. Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn de receptie, parkshop, fietsverhuur, take-away en ook zwembaden weer geheel of gedeeltelijk geopend. Ook bieden we gepaste Fun & Entertainment activiteiten aan. Het vertrouwde Landal gevoel! Op onze Vertrouwd op vakantie pagina leest u alles over de genomen maatregelen op onze parken. Deze pagina houden wij up to date zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op onze parken. Op onze FAQ pagina vindt u daarnaast antwoorden op alle veel gestelde vragen. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur. We staan voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bieden en wensen u alvast veel plezier.

Bekijk onze scherpste aanbiedingen

Alle aanbiedingen

Een onvergetelijke vakantie midden in de natuur

Het Landal-gevoel bij u thuis


Maak het thuis beregezellig samen met de kinderen! Print leuke kleurplaten en download de lekkerste recepten. Ook de Bollo-app zit vol speelplezier.

Thuistips voor met de kids

Nederland op haar mooist


Wat wordt uw volgende bestemming? Laat u alvast inspireren voor een vakantie dichtbij huis en ontdek de regio's en vakantieparken in Nederland.

Ontdek Nederland
korting tot 40%
Subtropisch genieten met korting tot 40%

In onze waterparadijzen beleven echte waterratten hun droomvakantie.

Onze subtropische waterparadijzen zijn weer geopend!

Het laatste nieuws

Nieuws | 18-05-2020

Nieuw park in Friesland: Landal Elfstedenhart

Landal GreenParks breidt uit met een nieuw vakantiepark in Friesland, de provincie die bekend staat om de prachtige natuur, weidse vergezichten, water en rust.

Lees verder