Samen maken we het verschil. We zorgen ervoor dat een verblijf aan onze parken een onvergetelijke ervaring is, midden in de natuur.
  • eigenaren
  • gasten
  • maatschappij
  • medewerkers
medewerkers
Ons doel voor de komende jaren: meer diversiteit in onze teams
Een onderwerp waarin we de komende tijd willen groeien, is diversiteit.
medewerkers
Landal bekroond met 2 sterren Beste Werkgevers Keurmerk
Onze medewerkers maken het echte verschil. We werken aan een plek waar onze medewerkers plezier, groei en trots uit halen.
maatschappij
Landal Katschberg doneert meubels
Vanwege vervanging van het meubilair doneerde en verkocht Vakantiepark Landal Katschberg in het Oostenrijkse Kärnten al haar oude meubels.
maatschappij
In 6 jaar hebben we €298.885 ingezameld voor Right To Play
Wij vinden dat kinderen moeten kunnen spelen. Daarom zetten wij ons al zes jaar in voor Right To Play, een fonds dat speelgoed voor kinderen verzorgd.
maatschappij
Eten dat over is, zamelen we in voor de Voedselbank
Wereldwijd gooien wij heel veel voedsel de vuilnisbak in. Bij Landal zamelen wij al het houdbare en onaangebroken eten in voor de voedselbank.
eigenaren
We delen onze inkoopvoordelen met huiseigenaren
We delen onze inkoopvoordelen met de eigenaren. Zo kunnen ook de parken die eigendom zijn van onze huiseigenaren investeren in topkwaliteit en duurzaamheid tegen een scherpe prijs.
medewerkers
We besteden veel aandacht aan talentontwikkeling van onze medewerkers
Het ontwikkelen van talent is heel belangrijk voor Landal GreenParks. Want juist die medewerkers die langer bij ons zijn en blijven groeien, zijn waardevol voor ons bedrijf.
gasten
Glutenallergie is geen probleem in onze restaurants
Ook gasten met een glutenallergie kunnen met een gerust hart aanschuiven in onze restaurants. Speciaal voor hen hebben we op steeds meer parken een glutenvrije menukaart.
gasten
Visionvilla's voor blinden en slechtzienden, in Gelderland en Limburg
Voor gasten die niet of niet goed kunnen zien hebben wij op twee parken veilige accommodaties ingericht op comfort, plezier en veiligheid.
gasten
We hebben achttien villa's speciaal voor mensen met een longziekte
We helpen mensen met een longziekte graag om tot rust te komen in de natuur. Daarom hebben we van achttien accommodaties Longvilla's gemaakt.
medewerkers
Aandacht voor gezondheid op het werk
We stimuleren onze medewerkers om fit te worden, lichamelijk en geestelijk. Door aandacht te besteden aan beweging, gezond eten, stoppen met roken en omgaan met stress.
medewerkers
Onze medewerkers profiteren mee van onze inkoopvoordelen
Onze inkopers laten medewerkers meeprofiteren van onze inkoopvoordelen.
gasten
Ook nierpatiënten kunnen op vakantie met vakantiedialyse
Voor nierpatiënten die dialyse nodig hebben is een vakantie geen vanzelfsprekendheid.
maatschappij
Meubilair en stages voor jongeren met een moeilijke start in het leven
Lokale initiatieven zoals de Hoenderloo Groep helpen we graag. Deze organisatie zet zich in voor jongeren met complexe gedragsproblemen.
gasten
Onze parken Landal Rabbit Hill en Landal Heihaas hebben 'gehoorvilla's'
In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden hebben we accommodaties aangepast om ze veiliger te maken.
eigenaren
We bieden huiseigenaren een transparante manier van beleggen
Wij geven beleggers de mogelijkheid om te investeren in recreatie en natuur. Dit doen wij door transparant te zijn in de manier van beleggen.
eigenaren
We stimuleren kennisuitwisseling over duurzame en eerlijke innovaties
Een aantal recreatiewoningen zijn in eigendom van individuele investeerders. Wij zorgen ervoor dat onze gasten overal dezelfde kwaliteit krijgen.
maatschappij
We kopen zoveel mogelijk fairtrade en biologisch in
Bij de inkoop van eten en drinken kiezen we steeds meer voor duurzaam. Onze inkoop is weliswaar nog niet volledig duurzaam of fairtrade, maar we zetten hierin wel steeds nieuwe stappen.
gasten
We hebben accommodaties voor gasten met een beperking
Onze aangepaste accommodaties zijn er voor gasten die niet of minder goed kunnen lopen. Hierdoor kunnen deze gasten ook écht vakantie vieren.
maatschappij
Zieke kinderen bieden we een verwenweekend
Er zijn veel kinderen voor wie vakantie geen vanzelfsprekendheid is. En dat terwijl zij vaak juist extra aan vakantie toe zijn. Daarom helpen we ze graag een handje.
gasten
We bieden vakantiemogelijkheden voor iedereen
Een accommodatie in de natuur aanbieden, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen ontdekken wat groen kan doen. Dat is de essentie van wat Landal GreenParks doet.

Lees alle achtergronden en bekijk de cijfers

We geven graag duidelijkheid over hoe bepaalde zaken worden gemeten, zoals bijvoorbeeld onze CO2-uitstoot. Ook geven we meer informatie over hoe ons bedrijf in elkaar zit: wat kunnen wij direct beïnvloeden en waar is onze invloed meer indirect.