Eropuit in Denemarken

Naast de vele activiteiten op de vakantieparken zijn er in de directe omgeving
een heleboel leuke uitjes. Bezoek hét pretpark van Denemarken: LEGOLAND®, ontdek de uitgestrekte bossen en meren van natuurgebied Gjern Bakker of bezoek Aalborg. Wij hebben alvast een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

LEGOLAND®

Billund
Ga op ontdekking in het fascinerende Miniland en ontdek een wereld gemaakt van LEGO®-stenen. Bezoek ook één van de spannende attracties op het park. LEGOLAND® is niet het gehele jaar geopend. Check de openingstijden voorafgaand aan uw bezoek. 
Website

Nationaal Park Mols Bjerge

Rønde
Ontdek tijdens een wandeling, paardrijdtocht of zelfs in zwemkleding één van de ruigste en gevarieerde landschappen van Denemarken, met vele zeldzame dieren en planten. Bekijk ook de vele bezienswaardigheden uit de bronstijd.
Website

Livø

Ranum
Reis vanaf Rønbjerg in slechts 20 minuten naar het eiland Livø.
Wandel door het gevarieerde landschap en bekijk wilde herten,
vogels en zeehonden. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers.
Website

Aarhus

Aarhus
Gezellig winkelen of meer ontdekken van de culturele hoofdstad van 2017? Aarhus staat niet alleen bekend om de grote hoeveelheid winkels, maar ook het openluchtmuseum ‘The Old Town’ en het theater van Aarhus zijn zeker een bezoekje waard! Landal Søhøjlandet ligt op slechts 40 km afstand van deze opmerkelijke stad en Landal Ebeltoft op ongeveer 60 km.
Website

Fårup Sommerland

Blokhus
Dicht bij het strand van Blokhus ligt het attractiepark Fårup Sommerland. Van wilde achtbanen en kinderattracties tot het grootste waterpark van Denemarken, er is zoveel te doen. Plezier voor het hele gezin!
Website