Eten en drinken

Geniet van een maaltijd of drankje tijdens uw verblijf. Warme broodjes worden bezorgd, zodat u de deur niet uit hoeft voor het ontbijt. Voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner met uitzicht op het meer kunt u terecht bij Paviljoen De Bloemert. Bon appétit!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Verblijf op Landal De Bloemert in een bungalow met privézwembad. Dobber heel de dag samen in het water of oefen samen met de kinderen voor de zwemdiploma's. Beleef subtropische waterpret in Subtropisch waterparadijs Aqualaren. In de zomer vertoeft u aan het Zuidlaardermeer.
Zwempret

Sport en spel

Naast de diverse watersportmogelijkheden is er zoveel meer te doen op het vakantiepark. Speel basketbal, sla een balletje op de tennisbaan of kies voor een middagje vissen. Voor ieder wat wils!
Alles over sport en spel

Kids

Roetsjen van de glijbaan, zandkastelen bouwen in de zandbak en zwieren op de schommel; kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op het park. De echte waterratten kunnen leren surfen of zeilen op het Zuidlaardermeer. Liever aan wal blijven? Ga dan een potje volleyballen of midgetgolfen met elkaar.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Laat u verrassen door heide, stad en natuur. Op steenworp afstand van het park vindt u ontspanning aan het water, natuurschoon en cultuur. Ontdek het groen van de natuur in Geopark de Hondsrug, bezoek het Nederlands Stripmuseum of snuif cultuur en gezelligheid op in Groningen.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken. Trek uw wandelschoenen aan of ga op pad met een picknickmand achterop de fiets en ontdek de uitgestrekte heidevelden. Er liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten. Na een actieve dag in de frisse lucht komt u helemaal tot rust in uw bungalow.
Meer wandelen en fietsen

Golf

Sla een balletje in de Drentse natuur. De Drentsche golf & country club en de Semslanden zijn met de auto goed aan te rijden. Golfclub Semslanden is een 18 holes baan en heeft een gezellige brasserie. De Drentsche golf & country club is een 27 holes baan in een groot natuurgebied. Wie weet wat u naast golfers nog meer tegen komt! Voor beide banen is een GVB verplicht.
Meer over golf