Waterpark De Bloemert Bloemert 1
9475 TG Midlaren
Contact park +31-(0)504 09 15 55 info@debloemert.nl

Bereikbaarheid

Parkeren
Het park is gedeeltelijk autovrij. Je kunt de auto parkeren (na)bij de accommodatie. Het specifieke aantal parkeerplaatsen per accommodatie lees je in de kenmerken van de accommodatie. Verblijf je in het autovrije gedeelte, dan kun je de auto na het in- of uitladen van jouw bagage op de centrale parkeerplaats parkeren.
Oplaadmogelijkheden elektrische auto
Op het park zijn laadstations aanwezig om jouw elektrische auto op te laden. 
Openbaar vervoer
Kijk op 9292.nl hoe je het park het makkelijkst met het openbaar vervoer bereikt.

Aankomst & vertrek

Meld je bij aankomst op het park bij de receptie. Daar ontvang je de sleutel van je accommodatie en meer informatie. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan? Neem dan vooraf contact met ons op.
Inchecken vanaf 16:00 uur
Voor deze tijd mag je natuurlijk wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park. Of de omgeving van het park ontdekken.
Uitchecken tot 10:30 uur
De rest van de dag ben je natuurlijk wel van harte welkom bij de faciliteiten op het park.
Eindschoonmaak doen wij
We vragen je de accommodatie bezemschoon achter te laten, de vaatwasser uit te ruimen en het beddengoed te verzamelen. De rest doen wij!

Goed om te weten

Aangeboden door Summio
Je vakantie op dit park wordt aangeboden door onze partner Summio Parcs die dit park op 31 mei 2023 van ons heeft overgenomen. Uiteraard geniet je van dezelfde faciliteiten, activiteiten en service. Wanneer je een vraag hebt over jouw boeking, kun je contact opnemen met de reserveringsafdeling van Summio Parcs via telefoonnummer +31 (0)85 013 0500. Summio Parcs is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. 
Verplichte borg
Houd er rekening mee dat bij of voor jouw aankomst een borgsom kan worden gevraagd. Deze krijg je terug als bij vertrek blijkt dat je de accommodatie bezemschoon en in nette staat hebt achtergelaten. Het kan tot tien werkdagen duren tot de borgsom weer op jouw rekening staat.
Wifi
Op het gehele park kun je gebruik maken van gratis wifi.
Huisdieren
Huisdieren zijn welkom op het park én in een aantal van onze accommodaties. Kijk in de kenmerken van de accommodatie of selecteer je huisdier(en) in het reisgezelschap om te zien in welke accommodaties één of meerdere huisdieren mogen verblijven. Op het park moet je de hond aangelijnd houden, tenzij anders wordt aangegeven.
Wasserette
Er is op het park een wasserette met wasmachines en drogers aanwezig (tegen betaling).