Op en rond het park

Op het Vakantiepark Marissa en in het Dümmer-Weser-Land is geen plaats voor verveling. De verschillende faciliteiten in het vakantiepark zoals zwembad, wellnessruimte, speeltuinen, skatepark en basketbalveld bieden een bonte mix voor gezinnen met kinderen, maar ook voor alleenreizenden. Door de ligging aan het Dümmermeer zijn watersporten hier natuurlijk erg populair. Sluit je vakantie af met een maaltijd in Beachmar of het restaurant Mezzomar. De keuze is aan jou.

  • Binnen- en buitenzwembaden
  • Spa met verschillende sauna's en ontspanningsruimte
  • Gevarieerd gastronomisch aanbod
  • Fiets- en watersportverhuur
  • Vanaf me 2023: Binnenspeeltuin
Prijzen en beschikbaarheid
Campagne beeld

Gastronomisch aanbod

Op het strand biedt Beachmar mediterrane specialiteiten en verfrissende drankjes voor een uitzonderlijke tijd aan het meer. Het grote restaurant Mezzomar heeft als motto "Mezzomar - de Italiaanse manier". Het is een heerlijke plek om de avond af te sluiten met vers bereide gerechten, een rooftopbar en een unieke sfeer. Je kunt hier ook pizza's afhalen.
Playground slide and plastic balls

Vanaf mei 2023: Lykke Lan

De indoorspeeltuin Lykke Land zorgt vanaf mei 2023 ook bij slecht weer voor speelplezier. Groot of klein, hier is voor elk wat wils. De kleintjes kunnen zich uitleven in het klimparadijs, terwijl de volwassenen hun hart ophalen bij attracties als Clip'n Climb, Hit It en Valo Jump.
LGN Shopping

Winkelmogelijkheden

Naast het assortiment bakkerswaren en warme dranken biedt Daily's ook vele andere artikelen voor de dagelijkse behoeften. Van floaties tot tandenborstels tot snacks of vaatwastabletten, alles is er.
In de conceptstore "Seekontor" draait alles om mode, woonaccessoires, lifestyle en verwennerij.
Onze accommodaties