Omgeving

De omgeving van Landal Rockingham Forest heeft eigenlijk alles van stad tot platteland. En ertussenin. Duik in de geschiedenis die tot 900 jaar teruggaat en ontdek Rockingham Castle of breng een bezoekje aan een van de nabijgelegen natuurparken en meren. Fijnproevers kunnen hun hart ophalen tijdens een bierproeverij in een van de brouwerijen of een chocolatier-tour waar de omgeving om bekendstaat. 

Historie proeven in Peterborough

Peterborough is een historische, levendige stad vol highlights, zoals de 900 jaar oude kathedraal en en het historisch museum van de stad. Ook worden hier het hele jaar door allerlei evenementen georganiseerd. Jezelf even laten onderdompelen in natuurschoon kan in de buurt bij recreatiepark Ferry Meadows; een dagje goed shoppen doe je in het Queensgate Shopping Centre. 
WebsiteCa. 20 kilometer van het park

Op avontuur door Corby

Corby heeft zoveel te bieden dat je hier wel twee dagen zoet bent om alles gezien en gedaan te hebben. Van slenteren door de weidse natuur tot het bekijken van een van de vele historische bouwwerken, you name it. Corby Boating Lake is een aanrader voor een middagje roeien en het spotten van watervogels. 
WebsiteCa. 21 kilometer van het park

Slenteren rond de meren van Barnwell Country Park

Wandel rond de meren van Barnwell Country Parks en voer de vogels die graag een kijkje komen nemen. En misschien spot je wel een ijsvogel! 'The sands', lenen zich uitstekend voor een welverdiende picknick, mét uitzicht! Kies je eigen plekje rond het meer, gooi een hengeltje uit of volg het natuurpad dat leidt naar de avonturenspeeltuin in het bos met spanende tokkelbanen.
WebsiteCa. 19 kilometer van het park

Rockingham Castle, 900 jaar terug in de tijd

Gebouwd in opdracht van Willem de Veroveraar, heeft dit kasteel 450 jaar lang gefungeerd als koninklijk verblijf. Binnen de muren van dit Tudor-gebouw vind je prachtige architectuur, meubels en kunstwerken uit bijna elke eeuw. Geniet voordat je een kijkje neemt in de indrukwekkende tuinen, van een rondleiding door het kasteel met vanaf de top een prachtig uitzicht op de vijf graafschappen. 
WebsiteCa. 23 kilometer van het park

Oog in oog met wilde dieren in Hamerton Zoo Park

Een bezoekje aan Hamerton Zoo Park zorgt voor een (her)kennismaking met allerlei wilde dieren. Zo zie je hier verschillende grote katten, apen, zeldzame vogels en zelfs beren. Kids kunnen stoom afblazen in een van de twee indoorspeelparadijzen of wel héél dichtbij de dieren komen tijdens een ‘Stroll-a-Safari’.
WebsiteCa. 32 kilometer van het park