Op en rond het park

Landal Rockingham Forest biedt activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Ontdek Northamptonshire per fiets. Voor golfliefhebbers zijn er golfbanen in de buurt van het park. Terwijl de kinderen spelen in de speeltuin, kun je een bezoek brengen aan de Oak Lake Store dat alle benodigdheden biedt die je tijdens je verblijf misschien nodig hebt.
  • Bospad in het park
  • Oak Lake Store
  • Golfbanen in de buurt
Prijzen en beschikbaarheid
Vakantiepark Rockingham Forest
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum

Een ronde golfen

Van een gezinsvriendelijke 'pitch and putt' en een rondje minigolf in een themapark tot een ontspannende ronde op de green met panoramisch uitzicht, Northamptonshire heeft het allemaal. Orton Meadows Golf ligt op ongeveer 20 minuten van het park en heeft alles voor een uitdagende ronde, een informele sfeer en een mooie 'pitch and putt'-baan. Iets verder weg beschikt de Rutland Water Golf Course over 18 holes met een adembenemend uitzicht op Rutland Reservoir en de glooiende greens.
Dog in a forest
Een paradijs voor huisdieren
Met kilometers aan bospaden die direct voor de deur van jouw lodge beginnen, is Landal Rockingham Forest een wandelparadijs voor jou en je trouwe viervoeter. Bezoek het terrein van Rutland Nature Reserve, Ferry Meadows en Fineshade Wood. Allemaal in de buurt en geweldig om te verkennen voor honden.
RFT cycling

Fantastisch fietsen

De Woodland Trail op en rond het park daagt je uit om van de gebaande paden af te wijken en de verborgen delen van Landal Rockingham Forest te verkennen. Of het nu gaat om een ontspannen wandeling voor het hele gezin of een ontspannen middagfietstocht, dit pad is ideaal om verborgen posparels te vinden en de natuur te ontdekken die dit park en de omgeving te bieden heeft.
Onze accommodaties
Download de Landal-app: handig vóór en tijdens je vakantie
  • Vind alles wat er te doen is op het park én in de omgeving
  • Maak een reservering en bekijk de actuele openingsdagen en -tijden van de restaurants en andere faciliteiten
  • Eenmaal aangekomen op het park, navigeert de app je zo naar de geboekte accommodatie toe