Op en rond het park

Geniet van een boswandeling door het oude bos, wandel door de geplaveide straten van het nabijgelegen Stamford, ontdek een hele reeks watersporten in Rutland Water Park of ontspan gewoon in de bubbels van uw bubbelbad.
  • Bospad in het park
  • Oak Lake Store
  • Golfbanen in de buurt
Prijzen en beschikbaarheid
RFT play area
Speelplaats voor kinderen
Jonge gasten zullen zich in het speelpark van Landal Rockingham Forest goed vermaken. Het speelpark is gemaakt met de beste materialen die passen in de omgeving van het resort.

Golfbanen

Orton Meadows Golf ligt op ongeveer 20 minuten van het park en biedt een uitdagende ronde, een informele sfeer en een pitch & putt baan. Iets verderop ligt de Rutland Water Golf Course met 18 holes en een adembenemend uitzicht op Rutland Water en het glooiende landschap.
Dog in a forest
Een paradijs voor huisdieren
Met kilometers aan bospaden die direct voor de deur van jouw lodge beginnen, is Landal Rockingham Forest een wandelparadijs voor jou en je trouwe viervoeter. Bezoek het terrein van Rutland Nature Reserve, Ferry Meadows en Fineshade Wood. Allemaal in de buurt en geweldig om te verkennen voor honden.
RFT cycling

Fantastisch fietsen

Glooiende landschappen, dichte bossen en grote luchten, Northamptonshire biedt een prachtig en uniek landschap voor fietsers van alle niveaus. Blijf ter plaatse om de eeuwenoude bossen te verkennen, of ga er op uit en verken de plaatselijke bezienswaardigheden zoals Stamford, Burghley House en Ferry Medows, allemaal vanuit uw zadel. Als u de regio verder wilt verkennen, bezoek dan Cambridge, de dagelijkse fietshoofdstad van Groot-Brittannië.
Onze accommodaties
Download de Landal-app: handig vóór en tijdens je vakantie
  • Vind alles wat er te doen is op het park én in de omgeving
  • Maak een reservering en bekijk de actuele openingsdagen en -tijden van de restaurants en andere faciliteiten
  • Eenmaal aangekomen op het park, navigeert de app je zo naar de geboekte accommodatie toe